Egy bizonyos kor fölött, fő az elővigyázatosság!

Bár még csak friss nyugdíjas vagyok, úgy érzem, máris nagyon “tipikus” nyugdíjassá kezdek válni. Ezen hét elején ugyanis két program volt csak: gyógyszertárba menni, és megvenni a színházjegyeket. Mivel hozzám egyik sincs, a távolságokat tekintve túl közel, azon gondolkodtam, hogy de jó volna legalább az egyiket megspórolni. Főleg mostanában, amikor megint jön vissza az az időszak, amikor mindenféle nyavalyát el lehet kapni. Pedig időm lenne a dolgok után járni… De, odautazás közben a buszon, vagy sorbanállás közben bárki rám ragaszthat bármit. Idén ősszel csak oda mennénk személyesen a feleségemmel, ahová nagyon muszáj. Ahol a személyes jelenlét nem kiváltható más megoldással.

Aztán olvasom, hogy a színház ügyfélszolgálata elérhető a “Jegy.hu minden oldalán megtalálható chat-en keresztül”. Hurrá – gondoltam, rá kell jönnöm ezekre a modern megoldásokra, hátha egy csomó dolog intézhető még itthonról. És ami ennél is jobb hír: a gyógyszervásárlás ezen módját is ajánlották sokan, akiknek volt már tapasztalatuk online bolttal, mert tényleg rendkívül gyors a kiszállítás, például ebből az online patikából: https://prevenciopatika.hu. Biztosítottak, annak, hogy megspórolom a személyes “utazást” a legközelebbi patikához nem az az ára, hogy nem kapom meg záros határidőn belül a gyógyszereket. Bejáratott módja van ennek, ha van minden készleten, a futár jön is velük egy-két napon belül, a távolságtól függően nyilván. Bár, amekkora hálózata van – ahogy nézem – annak a futárszolgálatnak is, akik ennek a patikának dolgoznak be, lehet, hogy mindenhová eljutnak hasonló időperióduson belül. Tehát tényleg nem kell többet várnom, ha most összeállítom a rendelésemet, mintha a következő napokra hagynám a személyes bevásárlást. A https://prevenciopatika.hu-nál biztosan nem – írják sokan, már az interneten is. Nem felesleges elolvasni a visszajelzéseket sem.

Megbízható cég – azt írják a főoldalon, illetve, hogy “1996 óta az egészségügyben”. Na ez már olyasmi, ami tényleg elmond valamit. 25 év… És szuper akcióik vannak. Semmi sem tűnik drágának eleve, de rengeteg most a leértékelés. Viszont, ami miatt a feleségemnek is ajánlani fogom ezt az oldalt – mert, szerintem maga a rendelés folyamata mindig az én dolgom lesz -, az a sok olvasnivaló! Ez nem csak egy egyszerű patika, hanem rengeteg egészségügyi témájú cikkük van. Annyi, hogy visszaolvasni is lehetetlen, de ahogy látom, jönnek újabbak nap, mint nap. Ehhez a “blog”-ra kell kattintani, ha valakit érdekel. Sajnos abban a korban vagyunk mi is, hogy sok-sok tanács lehet hasznos, és itt aztán van, minden területet illetően rengeteg. A boltnál nevük is azt mutatja: “prevenció”. Egészségesen megpróbálni élni talán még fontosabb is, mint a megfelelő módon gyógyítania magát az embernek, ha valami baj van.

Aki tényleg a az akciókat és a leértékeléseket keresi, most látom, csak, hogy ennek külön “kategóriája” van. Azon belül pedig vannak: Havi akciók, Többet kevesebbért akciók, Kiemelt ajánlatok, Ingyenes kiszállításos ajánlatok, Közeli lejáratos készítmények, és még más is akad. Nézze meg mindenki magának, ha nekem hisz: https://prevenciopatika.hu. Én pedig közben össze is állítottam az első rendelésünket, ami a végső összeghatár miatt eleve ingyenes, tehát máris egy jó pont, így a folyamat elején a Prevenció Patikának. Azt javaslom, ha valami nem sürgős, várjatok össze több rendelnivalót, és így nektek sem kell fizetni a szállításért. Nem mintha az nem lenne egy külön szolgáltatás, és annyira nem is drága.

Ha ti nem vagytok olyan “félősek”, mint mi, öregek, személyes átvételt is kérhettek. Ilyenkor csak bementek a patikába, és már legalább össze lesz készítve minden. Az is meggyorsítja a dolgokat, és egy kis séta persze nem tesz rosszat, ha megteheti az ember. Ha kívánhatnék: minden hét ilyen eredményesen induljon. Aki keres, az talál!