Gyári minőség javított telefonnál? Hogyan?

Mostanra talán kezdik megszokni az emberek, hogy a színházban különösen figyeljenek arra: a telefon le legyen halkítva, vagy ki legyen kapcsolva.

Aktív színházba járóként tudom, ez hosszú idő volt, de otthon hagyni mégsem hagyjuk a telót. Én sem. Azért van, hogy vigyük mindenhová… És ma már a készülékek is komolyabb tudással rendelkeznek, precízebb munka kell a javításukhoz is. Az LCD FIX nevű szerviz az a hely Budapesten, ahol viszont egy törött kijelző és hasonló sem jelent gondot, méghozzá olyannyira nem, hogy új, gyári érzetet kelt a készülék a használata közben, továbbra is, hiába javították.

Ha ŐK javítják persze! Ez fontos. Maguk írják le, hogy az Apple-től cserekijelzőt beszerezni, hogy javítható legyen az összetört régi, lehetetlen. Ők mégis írnak egy technológiáról, aminek következtében a kijelzőjavítás nem okoz használhatóság- és élményromlást. Ezt a dolgot alkalmazzák ők. Ha nem hisztek nekem, keressetek rá, arra, hogy “iphone 11 kijelző csere” és biztos magatok is tudtok majd informálódni, hogy mennyire nehéz javítási/szervizelési műfajról van szó. Vagy nézzétek meg eleve az ő oldalukat (a következő linkre kattintva), ahol mint mondtam, ők maguk írják le, hogy hogyan csinálják: iphone 11 kijelző csere.

De nem csak az Iphone 11 kijelző csere és egyebek mennek nekik flottul. Eleve nem is csak Ipohneokkal foglalkoznak. Tök jó szerviz! Még azt is leírják korrektül, hogy nem feltétlenül a létezhető, legeslegolcsóbb ajánlat az övék, mert ők a minőségre mennek. És gyorsak! Nekem már segítettek többször! Elvégre az ember kötődik, a fent leírtak miatt is a készülékéhez mostanra, általában. Jó, hogy ők mindig tudják javítani.