A színház olyan, mint egy család

A színészet, színjátszás egy különleges szegmens. Ezt nem tudhatja csak az, akinek már volt lehetősége belekóstolni.
Ahhoz, hogy egy előadás össze tudjon állni, nem csak a színészekre van szükség: elengedhetetlen a rendezőnek, a zenekar tagjainak, a sminkeseknek, jelmez- és díszlettervezők, vagyis is a színház összes alkalmazottjának munkája.
Annak érdekében, hogy ez a munka olajozottan működhessen, fontos, hogy jó kapcsolatot ápoljanak egymással a dolgozók. Ehhez rendszeresen szervezünk munkán kívüli, úgynevezett csapatépítő versenyeket, és igyekszünk a hétköznapi életben is odafigyelni egymásra.
Az egyik hagyományunk nem más, mint a közös karácsonyozás. Ilyenkor mindig meglepjük egymást valami aprósággal, együtt töltünk néhány órát, jókat eszünk, beszélgetünk, mintha csak a családdal ünnepelnénk.

Idén szerettem volna emlékezetes ajándékot adni a kollégáknak. Valami olyat, ami nem sablon, nem lehet megszerezni máshonnan. Olyat, ami csak a miénk.
Számos ötlet eszembe jutott, de végül az egyedi póló ötlete mellett döntöttem. Egy vagány minta rá, ami a színházra emlékeztet, és máris megvan a következő évre a csapatépítős öltözetünk.

Hamar el is kezdtem kutatni, hol is foglalkoznak póló nyomtatással. A neten rábukkantam a lolmarkt.hu-ra. Ez a cég feliratos pólók, pulóverek, bögrék, szájmaszkok készítésével foglalkozik. Kiváló értékeléseket kapott ez a bolt a keresőben, így nyugodt szívvel kezdtem végignézni a honlapjukat.
A weboldalon számos, előre elkészített munka látható, amit készen, az ott látható formában meg lehet rendelni. Ez már önmagában is meggyőzött, ugyanis ennyi vicces, ötletes dolgot nem láttam még egy helyen! Nem kellett sokáig böngésznem, hogy a munkatársakén kívül plusz 1-2 személynek megfelelő karácsonyi ajándékot találjak.

Az oldalon van egy olyan fül, ahol kifejezetten az egyedi póló nyomtatás a téma. Ez kell nekem!
Készítenek ilyesmit leánybúcsúkra, legénybúcsúkra, párok is rendelhetnek. Igazából bármilyen reális elképzelést megvalósítanak, amit kérnek tőlük.

Mivel már tudtam nagyjából, hogy milyen feliratot és mintát szeretnék kérni, kértem tőlük árajánlatot. Egyszerűen ment, csupán egy e-mailt kellett írnom nekik, ahol részletezem, mit szeretnék. Erre rendkívül gyorsan válaszoltak.
Hát, nem azt az eredményt kaptam, amire számítottam: kisebb árat mondtak, mint amit én vártam. Persze nem reklamáltam emiatt! Tájékoztatásukból megtudtam, hogyha többet rendel valaki, akkor mennyiség alapján akár kedvezményt is tudnak biztosítani, továbbá az is beletartozott a kedvező árképzésbe, hogy nem volt túl bonyolult, amit kértem.
Készégesek, segítőkészek voltak a Lolmarkt munkatársai. Elmondták az eddigi tapasztalatokat, segítettek úgy megtervezni az elképzelt mintát, hogy az a lehető legjobban nézzen ki.

A következő lépés a méretek kiválasztása volt. Férfi és női változatban is lehet kérni a pólókat, és a jelmezek alapján könnyű is volt megtippelnem, kinek melyik lesz jó.

A pontosítások után már csak várnom kellett. Szóltak, hogy a karácsonyi hajtás miatt megnőhet a pólók elkészítésének ideje, de így sem kellett sokat várnom. Ha ez a néhány nap jelenti a hosszú várakozási időt, akkor mennyire gyorsak, hogyha nincs épp ünnepi fennforgás?
Nagyon izgultam, hogy azt az eredményt fogom-e kapni, amit szeretnék, de hála Istennek nem kellett csalódnom. Tökéletesek voltak az ajándékok!

Miután átvettem a pólókat, már alig vártam, hogy átadjam őket. Addig nézegettem a kínálatot, hogy végül úgy döntöttem, a családom több tagja is ilyen egyedi tárgyakat fog kapni karácsonyra. Hihetetlenül hálás vagyok a cég dolgozóinak, hogy ilyen odaadóan és precízen végzik a munkájukat.

Hatalmas sikert arattam a lolmarktos nyomtatott pólókkal! Mindenki oda volt érte a karácsonyi bulin. Sikerült megvalósítanom, amit elképzeltem: az ajándékom még inkább összekovácsolta a társaságot, és nem volt kérdés, hogy innentől fogva ebben érkezünk majd a közös rendezvényeinkre.