Szinte művészet náluk a székhelyszolgáltatás

Már kisgyerekként nagyon érdekeltek a művészetek. Különösen a képregények világa ragadt meg elsőként és nagy álmom volt az, hogy én is csinálni fogok majd egy sajátot. Ezért elkezdtem rajzolgatni és nemsokára már teljes magazinjaim voltak. Ezt persze úgy kell elképzelni, hogy összetűztem papírokat és a közeli barátaimnak mutogattam, hogy miket csináltam. Ettől függetlenül ez egy elképesztő módja volt az önkifejezésnek, amit teljes mértékben szeretetből csináltam.

Még most is szeretek írni és néha emlékeztetnem kell magamat arra, hogy ez az egész elsősorban arról szól, hogy jól érezzem magamat. Persze az sem baj, hogyha a termék minőségi, amit kiadok a kezeim közül, ettől függetlenül rajtam kívül másnak nem kell megfelelni. Ezzel a hozzáállással pedig sokkal produktívabb tudok lenni, mintha minden egyes szónál feltenném a kérdést, hogy mit szólnának mások ahhoz, amit írtam.

Hasonló aggodalmaim voltak akkor is, mikor először meg próbáltam alapítani a saját cégemet. Az emberek mindig úgy gondolták, hogy nem tudok ekkora felelősséget vállalni, a Székhely Partner azonban megmutatta nekem, hogy nem érdemes ilyen kishitűnek lenni. Alapból legfőképpen mindig az tartott vissza ettől a lépéstől, hogy nem igazán láttam át, hogy milyen követelményei vannak egy cég alapításának. Annyit persze tudtam, hogy minden cégnek szüksége van egy székhelyre, ezért elkezdtem az interneten „székhelyszolgáltató budapest” kapcsán keresgélni.

Így kerültem végül a Székhely Partner oldalára, ami már az első pillanattól képes volt megnyerni. Ezt azzal tudták elérni, hogy az oldaluk szép és könnyen átlátható volt. Utóbbi talán az egyik legfontosabb szempont, ha bárki egy online felületet üzemeltet, hiszen ez alapján fogja eldönteni a vásárló, hogy marad nálunk, vagy tovább áll, egy jobban összerakott oldalhoz. Itt azonban csak egyszer végig kellett néznem a kezdőlapon és máris tudtam, hogy merre tudok bővebben olvasni a „székhelyszolgáltató budapest” kapcsán.

Kiválasztottam az ehhez tartozó kategóriát és megkezdődhetett az informálódás. Teljesen meg voltam lepődve, hogy a vártakkal ellentétben a szöveg érthető volt. Ez azonban nem jelentette azt, hogy ne lett volna szakmai. Egyszerűen csak leírták, hogy mikre figyeljünk oda és mit tartalmaz náluk a „székhelyszolgáltató budapest” szolgáltatás. Már ettől nagyon izgatott lettem, viszont még inkább meg lettem győzve mikor elolvastam, hogy a város melyik részein elérhető a székhelyszolgáltatás.

Szerintem a fővárossal kapcsolatban mindenkinek van egy preferenciája. Nem számít azonban, hogy Budát, vagy Pestet kedveljük jobban, mindkettő helyen elérhető egy székhely. És nem kell attól félnünk, hogy a városnak valami elmaradottabb negyedében. Épp ellenkezőleg. Mindkettő elhelyezkedése olyan városrészekben van, amikről rögtön az üzlet fog eszünkbe jutni.

Emellett pedig még a tarifáik sem magasak. Különösen ha végignézzük, hogy pontosan mit tartalmaz az általuk biztosított szolgáltatás. Mivel nem csak egyszerűen egy székhelyt kapunk, hanem ezt még menedzselni is fogja a Székhely Partner a számunkra. Tehát nem kell attól félni, hogy majd valami komoly munkából fog elrántani minket egy NAV ellenőrzés. Mivel a Székhely Partner ezeket a dolgokat elintézi nekünk.

Hálás voltam ezért a sok segítségért, különösen azután, hogy felkerestem őket. Nem számítottam arra, hogy egy ilyen kedves csapattal fogok megismerkedni, akiktől nagyon hamar kaptam egy időpontot is. A cég és székhely megalapítása minden gond nélkül ment és azóta is tartom velük a kapcsolatot. A székhellyel nagyon elégedett vagyok és biztos vagyok benne, hogy még hosszú ideig igényelni fogom a szolgáltatásukat.