Jó meleg volt a színházban – otthonra is új fűtésrendszert tervezünk

A járvány alatt anno nem voltunk sokszor színházban, idén tavasszal viszont beindultunk, és bepótoltuk az elmaradást!

Ami azt illeti, nagyon fázósak vagyunk. Mostanra végre beköszöntött a nyár, de tavasszal is sokat fáztunk, és komolyan mondom, az volt az egyik legjobb a színházban, hogy mindig jó meleg volt a nézőtéren!

Úgy lett a futesrendszerek.hu a kedvenc oldalam, hogy bár eleinte csak mobil fűtőeszközöket – valami hősugárzót – kerestünk a lakásunkba, hogy kibírjuk nyárig – miután tavasszal lekapcsolták nálunk a fűtést -, de az oldal meggyőzött, hogy komolyabb dolgokba ruházzunk be!

Korszerű elektromos fűtés – akár a Te otthonodba is! A “korszerűség” fogott meg igazán. Nem akarunk többé attól függni, hogy lekapcsolják a közös gázkazánt. Az is lehet, hogy teljesen leválunk a közös fűtésről és elektromos, saját fűtésrendszert szereltetünk magunkhoz. Az sem kizárt még, hogy a törölközőszárítótól a hősugárzókig csak kiegészítjük a mostani ellátottságunkat, de a tényleg az a lényeg: NEM akarunk fázni! Ezért őszre lesz döntés, és lépünk.

Az elektromos fűtés nagyon egyszerűen beköthető, legyen szó bármelyik eszközről – mint írja a futesrendszerek.hu. Az infrafűtésről is megjegyzik, hogy jól szabályozható, kisebb hőfokon hatékonyabban üzemel, mint a régi, elavultabb technológiák, így kiegészítésképpen is igénybe vehetünk ilyesmiket, nem csak fő fűtésként.

Ha viszont minden részét a fűtésünknek elektromos alapokra helyeznénk, adnak bőven tippeket, hogy miként legyen gazdaságos a villanyáram kizárólagos használata. Négy fő területen belül navigálhatunk az oldalon (remélhetőleg így megtalálva ami pontosan nekünk kell): “Elektromos fűtés”, “Infrafűtés”, “Hőszivattyű”, “Napelem”. Mindegyiken belül találunk tippeket a költséghatékonyságra is. Kattintsunk ide a részletekért: Korszerű elektromos fűtés – akár a Te otthonodba is!

Korszerű elektromos fűtés – akár a Te otthonodba is!