Motorgumi árak után érdeklődtünk a színdarab kiválasztása helyett

A művészet nagy rajongójaként el szerettünk volna látogatni egy kedves ismerősömmel színházba. Ahogy nézegettük a közelgő színdarabok listáját, egyszer csak nagy zaj csapta meg a fülünket. Mintha gumicsikorgatás lett volna, majd jött az a fura, szúrós szag. Körbe pillantottunk és akkor láttuk, hogy a közeli parkolóban egy pár fiatal összegyűlt és éppen a motorjaikkal farolgattak. Ezzel is bizonygatva a többieknek, hogy mennyire népszerűek és menő motorjaik vannak. A barátnőmmel felkerestük őket, ezt ugyanis nem lehetett szó nélkül hagyni.

Feltettem a kérdést az egyiküknek: nem félti a gumiabroncsokat? Hisz olyan drágának tűnnek. Ő erre kuncogott és azt felelte: abszolút nem, mert van egy remek hely, ahol jó áron jut hozzá  csereabroncshoz. Érdeklődően figyeltem  és ekkor említett egy, a motorgumi árak kapcsán rendkívül kedvező ajánlatokat nyújtó weboldalt.

Elmondta, hogy motorgumi árak szempontjából, valamint a kapcsolódó szolgáltatások és az akciók miatt csakis őket választja. Számára tökéletes a kínálat, ráadásul törzsvásárlóknak -10% kedvezmény jár, hogyha ott, a szolgáltatónál helyben rakatja fel vagy javíttatja meg  a gumiabroncsait. Mint megtudtam, a motorgumi árak összegébe beleértendő a szerelési ár is. Ez tartalmazza a kerék kiszerelését, a gumi átcserélését, a szelepcserét, a centírozást és a kerék visszaszerelését. Az árak bruttó összegek és tartalmazzák az áfát. Így nem kell számolnunk egy esetleges utólagos ráfizetéssel.

Ami még ezeken felül is  pozitív a motorgumi árak vonatkozásában, hogy a szerelés ára tartalmazza a keréksúlyokat és a szelepek díját is. A beszélgetőpartnerem elmondta nekem azt is, hogy inkább kiad ennyit egy komplett szerelésre, amit szakember végez, minthogy később probléma adódjon a motorral. Nem pusztán a kényelem miatt, hanem azért is, mert 6 hónap garancia is jár az elvégzett munkára. Sőt, ha már a kényelem is fontos szempont a motorgumi árak mellett, akkor még könnyebb dolgunk van a Motortire-nál, hisz telefonon vagy akár online is leadhatjuk az időpont foglalásra vonatkozó kérelmet.

motorgumi árak

Ehhez nem kell mást tennünk, mint rákattintani a “Motorgumi szerelés” menüpontra és megkeresni az “online időpont foglalás” lehetőséget. Pozitívumként emelte ki a srác azt is, hogy szinte mindenféle gumit meg lehet találni, nem csak motorra, de például autóra is. A szerelést pedig egy mindennel felszerelt műhelyben vállalják. Ezen kívül még akár klímatöltést is végeznek az egyéb javítási munkák mellett.

Az összes gumitípus megtalálható kedvező motorgumi árak kínálatával, legyen az motor, moped, robogó, salakmotor, utánfutó, sportmotor,  sőt akár még talicskára is akad abroncs.

Hasznosnak találtam a beszélgetést, teljesen belelkesedtem a motorgumi árak kapcsán. Még egy kis ideig nevetgéltünk a srácokkal, majd elbúcsúztunk tőlük. Visszamentünk a színház bejárata mellett található táblákat, mely a közelgő előadásokat listázza. Hosszas nézelődés után kiválasztottuk a megnézni kívánt darabot. Rögtön meg is vásároltuk a jegyeket az előadásra, nehogy elfogyjanak. Az előadásig semmi dolgunk, minthogy kiválasszuk a ruhánkat és készüljünk arra, hogy végre részt vehetünk egy felemelő kulturális eseményen.