Fénytechnikus barátom házában makacs dugulás volt

Ahogy a színházi szakmában, úgy más területeken is nehéz igazán jó szakembereket találni, akik valóban profi munkát végeznek, használható számlát adnak és garanciát is biztosítanak.

Fénytechnikus barátom, Robi, aki egyébként igen keresett a színházak körében, mert nagyon érti a dolgát, pontosan emiatt igen nehéz helyzetbe került nemrég. Egy nem túl súlyosnak tűnő duguláshoz hívott ki vízszerelőt, és bár rövid időre jobb lett a helyzet, később ugyanúgy visszatért a probléma, és a házban egyre több lefolyó kezdett egyre rosszabbul működni.

Díszletes kollégája, János ekkor ajánlott neki egy nagyon jó víz-, és fűtésszerelő csapatot, akik amellett, hogy rugalmasak és profik, gyorsak és alaposak is. Emellett természetesen a Vízszerelés net oldalán elérhető cég garanciát is vállal minden egyes elvégzett munkára, számlájuk pedig a biztosítóknál felhasználható.

Az ajánlott cég honlapján János azért alaposan körbenézett, mielőtt kihívta volna őket, s mivel a weboldaluk is meggyőző volt, végül felhívta őket. A telefonos egyeztetés során alaposan, minden apró részletre kiterjedően kikérdezték a hiba természetéről, és valóban könnyű volt a kiszállás időpontjának leegyeztetése is.

A cég szakemberei egyébként nem csupán a főváros területén, de Pest megyében is elérhetőek, tehát még az agglomerációban lakók is hívhatják őket nyugodtan.

Robinál a munka végül gördülékenyen ment, s kiderült az is, hogy nem az egyes vízvezetékekben, hanem a csatornavezetékben volt a probléma. Ennek költséghatékony felderítése, ahogy a Vízszerelés net honlapján is olvashatjuk, a korszerű csatornakamerázási módszerrel oldható meg, ezt alkalmazták Robinál is. Így nem volt szükség komolyabb bontásra sem, és a végösszeg is kevesebb lett, mintha többet bontottak volna. Legközelebb biztos, hogy én is őket fogom hívni.