Lesd el a színésznők titkait!

A filmekben és a színházakban is mindig úgy tűnik, hogy a színészek és a színésznők teste tökéletes. Nincs rajtuk sem súlyfölösleg, sem ránc, se semmi. Ezek jó része persze nem igaz. A felkúszott kilók egy része trükkös ruha választás mellett észre sem vehető. Vannak olyan bőrhibák, amik megfelelő sminkeléssel eltüntethetők, de olyan színésznők is, akik bizony bevállalják a különböző plasztikai műtétekkel járó kockázatokat és kellemetlenségeket, melyek segítségével még idős korukban is kisimultnak és karcsúnak tűnnek.

Vannak azonban olyan szépséghibák is, melyet egy hétköznapi ember is könnyűszerrel eltüntethet, ha ismeri ehhez a megfelelő trükköket.

Ilyenek például a szem alatti és körüli sötét karikák. Nem árt, ha először például az okokat tárjuk fel, így a kezelése is célzottabb és hatékonyabb lehet. Egyes számú gyanúsított a kevés alvás. Ha nem alszunk éjszakánként legalább 7 órát, akkor bizony sápadttá válik a bőr és így a kontraszt miatt sötétebbnek hat a szemkörnyék.

Másik ludas lehet a dehidratáltság. Ha nem iszunk elég folyadékot nap közben, vagy ha ebben sok a kávé vagy az alkohol, ami elvonja a vizet a szervezetből, akkor vízhiányossá válik nem csak a szervezet úgy általában, hanem az arcbőrünk is. Ez pedig kihat a nyirok keringésünkre és kialakulnak a sötét karikák.

Következő bűnös a sok monitor előtt töltött idő. Mindegy, hogy ez TV, számítógép vagy egyéb eszköz. Ezek használata közben keveset pislogunk, így kiszárad és elfárad a szemünk. A megerőltetett szemben pedig kitágulnak az erek, így a körülötte levő bőr sötétebbnek hat.

Minderről bővebben olvashattok ezen az oldalon: https://instantense.hu/miert-taskas-a-szemem-a-szem-alatti-taskak-kialakulasanak-okai/.

Na de mit tudunk kezdeni ezzel a problémával, ha már kialakult? Többféle módszer is létezik, melyet a színésznők is alkalmaznak. Ha van 20 percünk indulás előtt, akkor szóba jöhet a szemre helyezett kendőbe csavart jégkocka, vagy a kifőzött és lehűtött teafilter is. Fontos, hogy ez fekete vagy zöld tea legyen, mert ezek tartalmaznak koffeint, mely majd a mi bőrünket is felébreszti. Ha még több időnk van, akkor feküdjünk le aludni. A pihenés csodákat tesz!

Ha azonban még 20 percünk sincs, akkor marad a korrektoros sminkelés, ahol egy kis rutinnal és megfelelő szín választással ha meg nem is szüntethetjük, de láthatatlanná tehetjük a karikákat.

Ezt megelőzően azonban jól jöhet egy olyan szemkörnyék ápoló, melyet kifejezetten erre a problémára fejlesztettek ki. Erről szintén ezen az oldal tájékozódhattok, a lap alján: https://instantense.hu/miert-taskas-a-szemem-a-szem-alatti-taskak-kialakulasanak-okai/.

Szóval a krém maga az InstanTENSE Plus emelő hatású szérum, ami 25 ml, de 2 hónapig kitart. Az árat ennek függvényében kell nézni. Online lehet fizetni és a következő munkanapon térítés nélkül házhoz is szállítják. Ha ez valamiért nem lenne megfelelő, patikákban is kapható. Abban az esetben, ha mégsem lennénk elégedettek, 30 napig visszaküldhetjük és vissza fizetik a pénzünket.

Az oldalon látható vélemények szerint jól működik, így szerintem én is kipróbálom. Lehetséges, hogy a színésznők is ezzel szüntetik meg a késői előadások okozta karikáikat?