Akár egy színházban is szükség lehet ilyen eszközökre

Nagyon szeretek színházba járni. A színház nagyon régóta a közösségek egyik fontos helyszíne, a mi családunkban pedig mindig nagy hagyománya volt a színházak látogatásának. Az egyetemen ráadásul volt olyan szerencsém, hogy az egyik félévben az egyik helyi színház igazgatója tanítson nekem menedzsmentet, ezért nagyon különlegesnek éreztem magam, ahogyan betekintést kaphattam abba, mi történik a kulisszák mögött, milyen egy adott költségvetésből dolgozni, hogyan terveznek meg egy évadot, satöbbi. Noha sok olyan dolgot megtudtam így, ami abszolút árnyalja számomra egy művészeti intézmény működését, azt kell, hogy mondjam, így sem szűnt meg a varázs. Ráadásul most “duplán” színházba járok: a legjobb barátnőmmel filharmónia bérletet vettünk, és minden koncertet a nagyszínház díszpáholyából nézhetjük végig, emellett pedig előadásokat is látogatunk, ha időnk engedi. De nagyon erősek az emlékeim a gyermekkori színházba járásról (a bábszínházról szintén ne feledkezzünk meg!), és ott a filmharmónia is – nagyon hálás vagyok, hogy nálunk egy havi rendszerességű program volt az osztállyal, mert amellett, hogy énekkaros voltam és zongoráztam, nagy élmény volt ezekre ellátogatni és itt is élvezni a komolyzenét. Persze nem mindenki értékelte ugyanúgy a csapatból, de elfogadom, hogy mások vagyunk, más az ízlésünk is. Ráadásul a filharmónián nem csak a dallamok melengetik a szívemet: maga a színház épülete is csodálatos és szemet gyönyörködtető. Egyszerűen a komplex élmény egyik fontos része, főként, hogy számomra a vizualitás is nagyon kiemelt szerepet játszik a művészeteket tekintve.

Azonban mégis másfelé sodort az élet, és kicsit kikacsintottam a vendéglátás felé. Ezért mindent figyelemmel kísérek, ami ehhez a területhez kapcsolódik. A Hunnia-Kristály Kft.-vel például szerintem kifejezetten érdemes foglalkozni, ugyanis nagyon izgalmas és hasznos dolog az, amivel ők foglalkoznak. Tulajdonképpen ha vendéglátóipari egységet működtetsz, vagy közétkeztetésben veszel részt, nem nagyon tudsz olyan eszközt, kiegészítőt mondani, amire szükséged lehet, és náluk nincs. A Hunnia-Kristály ugyanis egy vendéglátóipari nagykereskedés, számtalan olyan dologgal, amire akár az ételek, italok, desszertek előkészítésekor, tálaláskor szükség lehet. Ott van például a számtalan báreszköz – a koktélok elkészítése sosem volt egyszerűbb, mint a Hunnia-Kristály által forgalmazott termékekkel. De ha mosogatáshoz, tároláshoz, az ételek elcsomagolva szállításához van szükséged valamire, akkor is jó helyen jársz. A rozsdamentes lábas vagy a wok, illetve a különböző keverőtálak, habverők, sütőformák szintén rendelkezésre állnak. A céget nem lehet azzal vádolni, hogy kicsi árukészletük lenne. Ha ugyanis most ellátogatok az oldalra, azt látom, hogy 9502 db gasztro termék között tudok keresni (ezt a keresősávban írja az oldal). Egészen lélegzetelállító ez a szám. Az 1994-ben alapított cég tehát majdnem három évtizedes fennállása óta töretlenül az ügyfelek szolgálatában áll.

A rozsdamentes lábas csak egy a sok közül, ami a legjobb minőségben és a legkedvezőbb áron található meg a Hunnia-Kristálynál. Szerintem biztosan kijelenthetjük, hogy hasonló, online webáruházzal rendelkező nagykereskedéssel vendéglátóipari berkekben nem igazán találkozunk nagy számban. Ezért is nagyon egyedi és különleges véleményem szerint, amit ők kínálnak. Ráadásul egy igazán felhasználóbarát felületet alakítottak ki: az oldalon könnyű a keresés és a navigáció, a kategóriák, illetve menüpontok világosan elkülönülnek, és azt is hamar láthatjuk (akár már a kereséssel lenyíló fülecskével), hogy raktáron van-e egy adott termék. (Ha igen, akkor azt zölddel láthatjuk.) Kifejezetten kényelmes megoldás, hogy bármit be lehet szerezni a professzionális konyhába, mindössze néhány kattintással. Ha valaki a személyes válogatás, vásárlás híve, akkor pedig a Hunnia-Kristály budapesti vagy debreceni üzletébe érdemes ellátogatnia, ott élőben is meg lehet tekinteni az igazán impozáns kínálatot.

Akár a már többször említett rozsdamentes lábasok, vagy csomagolóanyagok, konyhai előkészítéshez, sütéshez szükséges eszközök után érdeklődsz, nincs kétség afelől, hogy a vendéglátóipari nagykereskedésben számtalan ajánlat közül válogathatsz. A munka pedig sokkal gördülékenyebben fog menni ezekkel a spéci eszközökkel. Én ha lenne egy saját éttermem, és az eszközök beszerzéséért felelnék, biztos innen rendelném meg őket. Gondolatban már egy komplett koktélos standot is összeállítottam, de például egy cukrászdába is tudnék miből válogatni. Akinek a kényelem egy nagyon fontos szempont, az szerintem örülni fog ennek a lehetőségnek. Azért mindenkit figyelmeztetnék, hogy hosszú órákig el lehet nézelődni az oldalon, annyi hasznos link és érdekes termék található a site-on, szóval erre érdemes készülni. Profilt mindenképpen érdemes létrehozni már az első lépésekkor, mert utána sokkal kényelmesebb úgy leadni a rendelést. Ráadásul a legelső menüpont egyből az akcióké, ahol korlátozott számú, pótlási garancia nélküli, ugyanakkor jelentős árengedménnyel kapható termékeket sorakoztatnak fel. Érdemes itt szétnézni, mert a vegyes felhozatal nagyon jó ajánlatokat rejt, és gyorsan végig lehet futni rajtuk, mert száz alatti termékről beszélhetünk általában. És ne feledkezzünk meg a HOME LINE vonalról sem: ezek a termékek a háztartások számára készültek, azok számára, akiknek a mindennapi életük során ugyanolyan fontosak a jó minőségű konyhai termékek, mintha profik lennének. Legyen szó akár ételcsomagolásról vagy a konyha rendszerezéséről, a cseh gyártó termékeire biztosan számíthatnak a vásárlók.