Megbízható fogpótlás – a színészeknek a mosolyuk a legfontosabb

A színészeknek mindig is fontos volt a kinézetük. Hiszen egy színész, aki nem néz ki jól, sokkal kevesebb eséllyel kap munkát, nem választják ki minden szerepre.

A mostani értékrend szerint pedig amúgy is nagyon fontos a külső, mindenki szeretne jól kinézni. A színészeknek ettől függ a megélhetésük, ezért is fontos, hogy megfelelő fogorvosuk legyen.

Minden színész ismerősöm ugyanahhoz a fogorvoshoz jár, ugyanis itt gyorsan és megbízhatóan dolgoznak.

Legyen szó bármilyen beavatkozásról, itt szakszerűen elvégzik. Hiszen egy színész nem mondhat le előadást rossz fogak miatt.

Volt már, aki fogpótlás miatt jött ide, de állandóan felkeresik fogkő eltávolítás, foghúzás, tömés jellegű problémákkal is.

Ezek nagyjából rutin feladatok egy jó fogorvosnak, egy fogpótlás viszont már sokakon ki tud fogni. Hiszen nem mindegy, hogyan teszik be az implantátumot, milyen anyagokat választanak, mennyire lesz élethű, mennyi ideig marad meg.

Szeretik ezt a fogorvost az ismerőseim is, mert nagyon jó munkát végeznek az itteni orvosok, bármelyikükre rábízhatják a problémájukat. Kellemes a légkör, jó a hangulat, abszolút nem azt a gyermekkorunkból ismerős, ijesztő rendelőt idézi itt a berendezés.

Én is ide járok, itt jöttem rá, hogy tulajdonképpen nem is kell félni a fogorvostól, nem olyan rossz dolog az, és azért, mert egyszer egy fogorvos elrontott valamit egy ismerősömnek, az enyém még nem fogja elkövetni ezt a hibát, ha megfelelő orvost választok.

Ezért is kötöttem ki itt, mert ezekben az orvosokban meg tudok bízni, és amióta tudomást szereztem róluk, azóta nem vagyok hajlandó máshová járni.