Autószerviz, futóműbeállítás, olajcsere, autóklíma szerviz – Méta Autószerviz Kft.

Szerintem az autószerelés mér művészet számba megy. Nem egyszerű megnézni, hogy mi a baja az autóknak, a hangokból, a mozdulatokból ki kell deríteni, hogy mégis mi a baja. Persze, most mér a legtöbb autóban van computer, amiből egyszerűen ki lehet olvasni a hibákat, de szerintem így is nagyon művészi dolog maga az autószerelés.

A múltkor volt időm megfigyelni, mit is csinál egy autószerelő, ugyanis be kellett állítani a futóművet az autómon. Az egészet itt csináltattam: Autószerviz, futóműbeállítás, olajcsere, autóklíma szerviz – Méta Autószerviz Kft.

Ez a cég, a Autószerviz, futóműbeállítás, olajcsere, autóklíma szerviz – Méta Autószerviz Kft. kisebb cserék mellett komplett szervizeléssel is foglalkozik, mindenféle hibával lehet vinni hozzájuk járműveket. Ahhoz viszont, hogy valami kisebb úgymond rutin feladatot végezzenek el elég időpontot foglalni, nem kell ajánlatot kérni, hiszen ezek fix áron futnak.

Ezekről az árakról az Autószerviz, futóműbeállítás, olajcsere, autóklíma szerviz – Méta Autószerviz Kft. oldalán lehet tájékozódni.

Én is itt néztem meg, hogy mennyibe fog kerülni a futómű beállítása, amit egyébként nagyon hamar meg is csináltak, és mikor mondtam, hogy nézni szeretném, hagyták is, hogy figyeljem , ahogyan a szerelőm dolgozik.

Szerintem csodálatos, ahogyan óramű pontossággal állítják be a futóművet, amit amúgy egy nagyobb fekvőrendőr nem megfelelő sebességgel történő megközelítése is elronthat akár.

Kifejezetten élvezetes volt nézni, ahogyan dolgozik a mester, ahogyan újra beállítja a futóművet. Még sosem láttam ilyet ezelőtt, úgyhogy nagyon örültem neki, hogy most nézhettem. És annak is örültem, hogy olcsón és gyorsan készen lett ezzel az egésszel, így nem kellett sokat várnom, haza sem kellett mennem és nem tartott napokig egy ilyen, autószerelők számára egyszerű kis javítás.

Egy ideje egyébként ide járok, egy barátnőm ajánlotta a színházban ezt a helyet, Nincs tőlünk messze, nagyon jól dolgoznak, könnyen lehet itt foglalni, nagyon kedvesen is az itt dolgozók ezért szeretnek sokan ide járni.

Nekem is ez lett a véleményem, amióta ide járok. Itt mindent megtesznek azért, hogy az autók még sokáig, jó állapotban róhassák az utakat.

Nincsen lehúzás felesleges költségek, mindig annyit fizettem, amennyit számítottam, ennek pedig örülök.

Lehet itt árajánlatot is kérni a probléma leírásával, hogyha nem vagyunk benne teljesen biztosak, mi lehet a probléma. Persze ilyenkor előbb meg kell nézni, hogy mi lehet a probléma, a szerelő pedig elmondja, mit talált, mit fog kicserélni.

Nagyon jól megy itt a kommunikáció, ezzel sosem volt gond, ez is egy jó pont a cég részére.

Ilyen jó pontokból egyébként nagyon sok van nekik összességében egy nagyon jól dolgozó, megbízható csapat, akiknek bátran oda merem adni az autómat, mert itt tudom, hogy jó kezekben van.

Autószerviz, futóműbeállítás, olajcsere, autóklíma szerviz - Méta Autószerviz Kft.
Autószerviz, futóműbeállítás, olajcsere, autóklíma szerviz – Méta Autószerviz Kft.