A színházi perec és az elnyűtt pénztárca története

Mi a barátnőimmel imádunk színházba járni. Amellett, hogy nagyon szeretjük a művelődés ezen fajtáját és az „élő mozit” mindig csodálatos élmény, hogy csinosan és elegánsan felöltözhetünk, anélkül, hogy bárki furán nézne ránk, hiszen ide így illik járni. Az egyik alkalommal mikor a barátomat is sikerült elhozni magammal, úgy éreztem magam, mintha a vörös szőnyegen lennénk annyira fessen néztünk ki mind a ketten. Zsombinak különösen jól áll az ing és a zakó, néha olyannyira, hogy mindattól függetlenül, hogy már évek óta együtt vagyunk, teljesen zavarba tudok jönni, ha meglátom egy ilyen szerelésben. Szóval legutóbb a színház büféjében álltunk sorba egy kis perecért, amikor észrevettem, hogy Zsombi úgy próbálja előhalászni a pénzt, hogy majdnem teljesen belemászik a hátamba. Nem is értettem mi a baja, esetleg nincs nála pénz? De kiderült, hogy a régi pénztárcája annyira rongyos már, hogy szégyellte elővenni ott a nagy elegancia közepette. Édes szívem!

Mikor hazafele tartottunk, nagy szégyenkezve kért bocsánatot a jelenetért, de megnyugtattam, hogy cseppet se féljen, szerintem kifejezetten mókás volt, de egyébként meg tudok megoldást a problémára. Gyorsan el is küldtem neki ezt a linket: cipomarket.hu/bor-penztarcak/ferfi/penztarca

Zsombi jól ismerte a cipomarket.hu-t, mert én nagyon sokszor szerzem be innen a táskákat és a cipőket, csak azt nem tudta az én kis szerelmem, hogy a férfiaknak szóló kínálat is igen nagy és nem is akármilyen. Férfi cipők, papucsok, bakancsok, övek, csizmák, sőt a Nike-ból még ruházati cikkek is vannak. Zsombi először azt se tudta hol kezdje a nézelődést, mert hirtelen eszébe jutott jó sok minden, amire neki szüksége van és nagyon megtetszett neki, hogy ezért a sok mindenért, nem kell elmásznia valamelyik plázába a millió egy ember közé, hanem itthonról, a kedvenc kanapéjából tudja megvenni őket.

Én, mint rutinos cipomarketes, megnyitottam a cipomarket.hu/bor-penztarcak/ferfi/penztarca linket, hogy elsősorban válasszuk ki azt, amiért eredetileg felkerestük az oldalt. Ismerem Zsombi ízlését, szóval amúgy fél perc alatt le tudtam volna szűkíteni a keresést úgy, hogy a neki tetsző darabokat kínálja fel az oldal, de hagytam, hadd fedezze fel ő maga, hogy mi merre hány óra. Első körben a színeket néztük meg, aztán az M-es méretet választottuk ki, utána pedig, egy csúszka segítségével beállítottuk, hogy milyen árfekvésben legyen a keresett darab. Végül pedig sikerült kiválasztani egy meglehetősen egyszerű, de annál elegánsabb barna, kívül-belül bőr pénztárcát, ami mindössze 8991 forint volt, mert rendeléskor éppen érvényben volt egy 10%-os kedvezmény is.

Miután ezzel megvoltunk, mehettünk is tovább az alkalmi cipőkre, hiszen az új pénztárca mellé egy új cipő is dukál, márpedig olyan, ami tökéletesen passzol hozzá. Annyit tudtunk, hogy mindenképpen a Bugatti kollekcióból szeretnénk választani, mert a korábbi ilyen márkájú darab is nagyon sokáig cipő maradt, és ahhoz képest az ára sem egy horror összeg. Ahogy a pénztárcáknál, a cipőknél is lehetett szűrni, nagyon szépen személyre szabva. Itt is ki tudtuk választani a színt, a méretet, az árfekvést is, de még azt is, hogy milyen magas legyen a cipő sarka. Bár én nem tudtam, hogy a férficipők esetében, ez is kérdés lehet, de mindegy, ezt is beállítottuk. Végül egy nagyon csinos darabot sikerült kiválasztanunk, ami valóban tökéletesen passzolt a kiválasztott tárcához.

A rendeléstől számítva 3 napon belül meg is érkezetek a szerzemények. Zsombi azonnal átpakolta a pénztárcáját és a cipőt is felkapta az öltöny szerkójával együtt. Nos, tisztelt hölgyeim és uraim, a szavam is elállt. Ez a fiú még mindig el tudja érni, hogy újra és újra szerelmes legyek belé. Pedig azt mondják, az pár éven belül elmúlik, csak azt felejtik el hozzátenni, hogy újra és újra elő lehet csalogatni!