A színházi táska

Imádok színházba járni. Nem csak az élmény miatt, hanem, be kell vallanom, imádok öltözködni. Szeretem, hogy oda kicsíphetem magam, elkészíthetek egy elegáns frizurát. Az öltözékem mindig nagy gonddal választom meg. A részleteknek muszáj passzolni!
A legutóbbi színházi alkalmamra való készülődés közben észre kellett vegyem, hogy a fejben előre kiválasztott táskám bizony elszakadt. Nem emlékeztem rá, hogy történt, de igazából lényegtelen is. Az biztos, hogy újat kell venni.

Gondban voltam, hogy is vásároljak, ugyanis az előadás pénteken volt, és hétfőn realizáltam a problémát. Péntek előtt én nem tudok beutazni a városba, hogy táskát vegyek. Ahogy mindezen gondolkoztam hangosan, Juli az online rendelést javasolta megoldásként, ott is az https://www.annataska.hu oldalról történő rendelést.

Az https://www.annataska.hu már régóta az egyik kedvenc áruháza a kolléganőmnek ha táskákról és övekről van szó. Világmárkák termékeit találhatjuk meg itt, méghozzá verhetetlen áron.
Kedveli az összes terméket, amit itt vásárolt, ugyanis még egy éves távlatból visszatekintve is bátran mondta, hogy nem koptak meg, bírják a strapát, pedig napi szinten használatban vannak.

Na, nekem se kellett több, ebédszünetben már a táskákat bújtam. Csodaszép termékek vártak már a kezdőlapon is. Tetszett, hogy az oldal olyan elegáns, kifinomult hangulatot áraszt. Pont olyat, mint amilyet egy színházi táska esetén keresnék.
A szépség mellett az áttekinthetőség is az https://www.annataska.hu oldala mellett szólt. Bár több márka is van a kínálatban, mégsem kell végigbogarászni mindet: egyszerűen ki kell választani a a megfelelő kategóriát, jelen esetben a színházi táskát, és már láthatjuk is magunk előtt azokat a darabokat, melyek szóba jöhetnek. Ez a fajta felosztás sokkalta célirányosabbá teheti a vásárlást.
Meg is lett hamar az általam keresett táska: egy csodaszép, csinos, csillogós fekete darab mellett döntöttem.

A rendelés lebonyolítása sem volt bonyolult. Természetesen itt is leadhatjuk regisztráció nélkül, ám én mégis regisztráltam inkább. A regisztráció nem csak a későbbi rendeléseket könnyíti meg, hanem lehetőséget ad arra, hogy feliratkozzunk a hírlevelekre. Nyugalom, nem lesz tele levélszeméttel a postaláda! Az annataska.hu munkatársai csakis akkor küldenek nekünk értesítést, hogyha valamilyen lenyűgöző újdonság kerül a kínálatba, vagy éppen egy kihagyhatatlan akció vár ránk.
A fizetésnél az utánvét mellett szerencsére kártyás módra is van lehetőségünk. Ez utóbbit kifejezetten kedvelem, hiszen így nem kell bajlódni a készpénzzel, visszajáróval, ráadásul követhetőbb is mint a készpénzes forgalom. Az oldal egy biztonságos felületet biztosít a bankkártyás tranzakció lebonyolítására, szóval nyugodtak lehetünk a használat közben.

Már csak egy dolog miatt izgultam: a kiszállítás ideje miatt. Futárszolgálat hozta nekem a rendelésem. Papíron 1-3 munkanapon belül kihozzák, de sajnos több cégnél tapasztaltam már, hogy ez nem szentírás.
Az https://www.annataska.hu esetében nem kellett csalódnom! A rendelést követő második munkanapon már meg is érkezett a várva várt táska, méghozzá pontosan abban az intervallumban, amikorra ígérték nekem.

Hihetetlenül elégedett voltam vele. A tapintásán érződött, hogy minőségi anyagból készült, továbbá a színe is csodálatos volt. Meglepetésemre nem tért el a webáruház képein szereplő színtől, pedig online rendelés esetén megeshet, hogy van benne eltérés.

Az https://www.annataska.hu-nak köszönhetően a pénteki előadásra már teljes volt a szettem. Imádtam a készülés minden percét, és azt kell mondjam, nem láttam a nézők soraiban olyan hölgyet, akinek jobb táskája lett volna, mint nekem!