Miért tesz jót az éttermi rendszer egy vendéglátói üzletnek?

Ha éttermet vagy kávézót, esetleg kocsmát vagy más szórakozóhelyet vezetünk, akkor tudjuk milyen sok munkával jár ez a vállalkozói lét. Rengeteg napi teendő van, amik sokszor felgyülemlenek, és végeláthatatlan feladatokká állnak egybe. Ha ezek nem stresszes dolgok, akkor semmi. Sajnos az ember nem tud százfelé szakadni, akkor sem, ha szeretne. De nem is kell, szerencsére, mivel egy éttermi rendszer kialakítása sokat segíthet ezekben a végeláthatatlan teendőkben. Az üzletek automatizálása az üzletre fordított időt és a stresszt is nagyban tudja mérsékelni. A profitot is növeli, hogyha egy megbízható és korszerű rendszerrel dolgozunk, nem pedig mindent mi magunk akarunk kézben tartani.

Az uzletiszoftver.com csapat ebben szeretne segíteni mind a szakmai hozzáértésével, mint a piaci kiterjedtségével. Számukra az ügyfél és az ő igényei az elsők, ezért szolgáltatásaikat a vélemények alapján csiszolják, hogy így minél több elégedett megrendelőjük lehessen. A megbízható forrásokból egy átlátható folyamat adódik, így megrendelő és szolgáltató között kialakulhat a bizalom. A szoftver adatbázisuk részletes és könnyen áttekinthető, a gyűjtött adatok pedig független forrásokból érkeznek. Ez azért előnyös, mert így a megrendelő is valódi képet kap a piaci helyzetről. A szakmai tanácsadás lehetőségét is felkínálják ügyfeleiknek, hiszen több száz szoftver készítővel dolgoznak együtt, így nem könnyű megtalálni az ideálisat. Ők segítenek eligazodni ezek között. Az éttermi rendszer kínálatuk is bőséges, a megrendelőnek csak meg kell találnia a számára legjobbat.

Éttermi rendszer az egyszerűbb és gyorsabb munkáért

Sok éttermi rendszer közül választhatunk az uzletiszoftver.com oldalán. A Hotrest jó választás lehet éttermi rendszernek, hogyha egy olyan szoftvert keresünk, amely teljes körű szálláshely-menedzsmentet tud nyújtani. Ez azoknak ajánlott, akik fogadót, vendéglőt tartanak fenn, esetleg vidéki szállodát. A Hotrest egy felhő alapú szoftver, ami segíti a vállalkozás gördülékeny működését. A segítségével bármikor és bárhonnan elérheti az ügyfél a foglalásait és a kapacitását is ellenőrizheti. Innovatív és intuitív a felhasználói felülete, minden letisztult és egyszerűen kezelhető. A Hotrest megkönnyíti a napi munkát, így a housekeepinget, a foglalások kezelését és így tovább.

A szoftver másik változata a Hotrest SSL egy standard , titkosított böngészőn át vagy egy appon keresztül is elérhető egész nap. A Hotrest Pro egy komplex szállodai rendszer, amely a 10-100 fős vendégseregekre van tervezve. Tárolja a panzió vagy hotel minden adatát, és sok lehetőség rejlik benn, mint például az online számlázási rendszer vagy a készletek nyomon követése. A Hotrest Lite már inkább a kisebb szállókra specializálódott, amelyek befogadóképessége a 10-20 főhöz alkalmazkodik.  

Mindenki megtalálhatja benne a saját igényeihez leginkább alkalmazkodó változatot, és így maximális elégedettséggel tudja majd alkalmazni a mindennapokban.