Színházba járni, babakocsit mustrálni

A párommal egyik kedvenc időtöltésünk a színházba járás. Már a megismerkedésünk kezdete óta előszeretettel ez a kikapcsolódásunk, a közös programunk. Jó, hogy ebben is egyet tudunk érteni, hogy melyik darabot nézzük meg, mely színészi alakításra vagyunk kíváncsiak. Mindig találunk a társulatok repertoárja között új kedvenc előadásokat, amiket előszeretettel megnézünk. Jó, hogy a művészi véna nem csak bennem, hanem a páromban is megtalálható, így könnyen tudjuk meglepni egymást is különböző évfordulókra, mert elég egy páros színházi jegyet venni. Hiszen a legdrágább kincs az együtt töltött idő, ezt tudjuk egymásnak adni, ami a legtöbbet tudja jelenteni.

Nagyon aktuális a kettesben töltött idő fontossága, hiszen úton van az első gyermekünk, így még inkább egymásra koncentrálunk az utolsó hónapokban, hetekben. Már csak egy pár aprócska kis részletet kell beszereznünk a gyermek érkezéséig. Aprócskának mondom, de egyáltalán nem elhanyagolható a babakocsi kérdése, és annak beszerzése. Egyelőre csak elképzeléseim vannak, hogy milyen fajtát és kinézetűt szeretnék, de még nem sikerült eldöntenem, hogy mely is lenne a legalkalmasabb. Elképzeléseim között olyan ismérvek lelhetők fel, mint például, hogy a babakocsi némileg sportos is legyen. Nagyon aktív életet folytatunk, és ahhoz hozzájárul az is, hogy sokat kirándulunk, vagy éppen várost nézünk, így a babakocsinak bírnia kell a gyűrődést. De a legfontosabb, hogy milyen anyagból is készül, hiszen a babának nagyon fontos, hogy bőrbarát legyen az az anyag, amivel elsőként találkozik. Nem csoda, hogy nagyon megfontolt vagyok a kérdésben.

A színházi látogatásunk alkalmával megpillantottam egy babakocsit, ami nagyon  megtetszett. Rögvest oda is mentem a párhoz, hogy megkérdezzem, honnan szerezték be a babakocsit. Ők készségesen meg is adták az üzlet elérhetőségét. Ahogy véget ért a színházi előadás otthon máris rákerestem az üzletre. Amint megpillantottam a honlapját, máris tudtam, hogy ez az az üzlet, ahonnan be fogom szerezni a babakocsinkat. Profin felépített honlaptérkép, szuper képekkel és ami nem utolsó sorban a legfontosabb, hogy olyan jellemzésekkel látják el a babakocsikat, hogy könnyű szerrel lehet közöttük választani. Sport babakocsik – Babakocsik – BabaVerda – Minőségi babakocsik gyártótól. Óriási raktárkészlet! Talán így tudnám magát a boltot jellemezni. Minden megtalálható, ami egy várandós nő álma babakocsi terén.

Sport babakocsik – Babakocsik – BabaVerda – Minőségi babakocsik gyártótól. Óriási raktárkészlet! – szerintem az sem véletlen, hogy eddig nem esett egy babakocsira sem a választásom, hiszen erre vártam, erre a remek cégre. Mint minden anya én is azt szeretném, hogy a gyerekem a legjobb babakocsiban tudjon utazni. Ezzel a remek babakocsikat forgalmazó céggel meg is találtam azt, ami a gyerekemnek jár: a legjobbat.

Furcsán hangzik, hogy ennyire oda tud lenni egy anya a babakocsikért, de az, hogy antiallergén a babakocsi belseje, vagy éppen, hogy vízhatlan a külseje és remek szellőzőkkel vannak ellátva az oldalsó falak, mind ahhoz járulnak hozzá, hogy egy anya a legnagyobb biztonságban tudja a gyerekét a babakocsiban is.

Ami minket illet, a sportos változattal is nagyon elégedettek vagyunk, és itt nagyon szuperül bemutatják, leírják az ismertetőit a babakocsinak, így tényleg könnyűszerrel tudtam választani. Mindenkinek csak ajánlom azóta ezt a babakocsikat forgalmazó céget, hiszen az én tetszésemet nagyon is elnyerték, és már alig várom, hogy a kiválasztott, szuper babakocsiban tudjam tolni a gyerekünket.