Az olajcsere miatt majdnem ugrott a színház

Az utóbbi években nagyon rákaptunk a színházra a legjobb barátnőmmel. Kíra kiskorában színésznő akart lenni, aztán teljesen más irányt vett az élete, de a színház szeretete nem múlt el. Én is neki köszönhetően kaptam rá a dologra, még általános iskolában, és ennek köszönhetően jártam dráma tagozatos osztályba később. Ennek ellenére elég ritkán jártunk előadásokra, de az elmúlt pár évben rendszeres, közös program lett. Szoktunk nézni hagyományos, prózai előadásokat, operettet, vagy éppen kortárs rendezést is, igazából mindegyiknek megvan a maga varázsa és rájöttem, hogy minden a színészi játékon múlik. Ha a színészek valóban jók, akkor akár egy rossz(abb) rendezést is teljesen el tudnak feledtetni. Bár azt, hogy a rendezői munka milyen, én nem igazán látom át, de Kíra annál inkább, m indig ő hívja fel rá a figyelmem, és ebből nagyon sokat lehet egyébként tanulni.

De én is szoktam ám őt okítani, leginkább akkor, ha az autójával van valami. “Autós’ családból származom, mindenki nagyon ért hozzá, így rám is ragadt a tudásból ez-az. Arra is én emlékeztettem, hogy hamarosan itt az ideje az olajcserének. Meg is kért, hogy segítsek neki kiválasztani, de hát mikor máskor, mint az előadás előtt. Megmutattam neki az olajwebshop.hu oldalát, amit bátran ajánlottam, mert már én is vásároltam tőlük. Azért szeretem őket, mert nagyon korrektek és segítőkészek. Több üzletük is van Budapesten, pontosabban 4, ahol, a webshopon keresztül megrendelt termékeket akár át is lehet venni, de persze van házhoz szállítás is, sőt, még csomag átviteli pontokon is van lehetőség az átvételre, ami – akárcsak az üzleteben – ingyenes. Az, hogy az üzletbe is lehet kérni a rendelést, azért hasznos, mert a szakemberek is ott vannak, és bármilyen kérdésre készséggel válaszolnak; ezt tapasztalatból mondom. Sőt, jártam már úgy, hogy a szakértői véleményük alapján, nem jó terméket rendeltem, és nagyon kedvesen ajánlottak egy másikat, ami még olcsóbb is volt! Úgyhogy nekem teljes feléjük a bizalmam.

A webshop pedig szuper, mert könnyen és gyorsan meg lehet találni bármit, amit keresünk. Én is hamar megtaláltam a megfelelő olajat, ami egy Valvoline maxlife olaj volt. A leírás alapján, olyan autókhoz ajánlják, amik több mint 200.000 kilométert futottak. Az ilyen autók már “viseltesek” tudnak lenni, viszont ez a maxlife olaj tökéletesen gátolja az öregedést, illetve a mindenféle, motorban keletkezett lerakódásokat is el tudja távolítani. Ez egy 1 literes kiszerelés, ráadásul nagyon olcsó is, alig kerül többe kétezer forintnál, úgyhogy kapásból kettőt is rendeltük belőle, biztos, ami biztos alapon, hogy ha a jövőben szükség lenne rá, akkor legyen. Mondtam is Kírának, hogy nem kell aggódnia, mert ha esetleg nem válik be, akkor a másodikat nyugodtan visszaküldhetjük, a szokásostól eltérően nem 14, hanem 30 napon belül. Ha bontatlan, sértetlen a csomagolás, akkor szó nélkül visszaveszi az olajwebshop, és persze a pénzt is visszautalják. Ők ezt hívják elégedettségi garanciának. Bár, nekem még nem kellett soha élnem ezzel a lehetőséggel, mert mindenről olyan pontos leírást adnak, hogy mindig jól sikerült választanom. Na meg ugye, az üzletben vásároltam, és nagyon segítőkészek ott is.

maxlife

Mielőtt leadtuk volna a rendelést, eszembe jutott, hogy kéne nekem egy jó kis illatosító, és mivel a webshopban azt is lehet venni, így megnéztük azokat is. A választásom pedig egy mojito illatú autóparfümre esett. Ilyet még soha nem láttam, úgyhogy azonnal ment ez is a kosárba.

Egyedül maga a szállítás volt az, ami miatt kicsit gondolkodóba ejtett minket. Végül úgy döntöttünk, hogy benzinkútra kérjük az olajat, egyrészt, mert így a szállítás ugye ingyenes volt, bármikor át is lehetett venni, másrészt pedig bíztunk a cégben.

Azt gondolom mondanom sem kell, hogy amúgy minden a legnagyobb rendben volt a megrendelt maxlife olajjal, és most sem kellett csalódnom. Ráadásul az autómnak csodás illata lett az olajwebshop.hu-nak hála.

És az előadást sem késtük le.