A színház jegy mellé egy kis apróságot is adtam a nővéremnek ajándékba

Ki ne szeretné a színházat, Ugyan a mai világban a mozi elterjedtebb, mert ugyan azt az élményt nyújtja mindenkinek földrésztől függetlenül, mégis én úgy gondolom a színházakat sem kéne elhanyagolni. És ezzel nem csak én vagyok így a családban. Épp ezért kapott a nővérem színházjegyet ajándékba.

Mivel tudtam, hogy valószínűleg azt nem fogja tudni egyből kiélvezni, ezért mást is rendeltem neki. Nagy szenvedélye a fotózás. Tudom, hogy van neki profi kamerája is, de gondoltam, körülnézek a neten, hátha találok valami olyat, ami tetszene is neki, és meg is engedhetem magamnak. A www.expresszbolt.com kínálatát böngészve találtam rá a telefonra szerelhető halszemoptika szettre, amik épp tökéletesnek tűntek. Mivel viszont úgy nézett ki, hogy a szállítási költség több lesz, mint maga az ajándék, ezért magamnak is körbenézegettem.

És volt is miből. Ugyan akár milyen hobbit is űz az ember, itt megtalálhatja a neki valót (hiszen van, barkács, kertészet, konyhai felszerelés, sport és még sok más szekció) engem a műszaki cikkek vonzottak be. Odáig vagyok a dolgokért, amik megkönnyítik az életemet. Épp ezért egy vezeték nélküli füles került a kosárba a részemről. Már régóta szerettem volna egyet, mert elegem volt belőle, hogy a vezeték mindig beleakad valamibe, ami nem csak hogy idegesítő, de a füles életét is megrövidíti. Szóval, így már nyugodt szívvel rendeltem meg a két terméket.

A szállítási költség amúgy nem sok, a lencsék voltak nagyon olcsók! 10 kiló alatt ezerhatszáz forint a szállítási költség, 10 kiló felett pedig 10 kilónként egy ezressel emelkedik a szállítási díj. Fizetni lehet előre utalással, kártyával, illetve utánvéttel is készpénzzel. Ez utóbbinak, ha jól láttam számolnak el kezelési költséget is, de nem sokat, talán ötszáz forintot. De a fizetési feltételeknél utána lehet nézni, ha valakit nagyon érdekel. Ha a termék esetleg mégsem tetszik, vagy szükséges 14 napon belül minden indoklás nélkül el lehet állni a szerződési feltételektől. Ebben az esetben 30 napon belül visszakapod a teljes vételárat.

Nekem erre nem volt szükségem, és én nagyon meg voltam velük elégedve, a nővéremmel együtt, akinek (kész csoda) tetszettek a lencsék. Úgyhogy mi csak ajánlani tudjuk a www.expresszbolt.com-ot.