A feketekömény olaj hatása miatt kiváló ajándék lehet

Jön a karácsony, mindenki ajándékozási lázban ég. Én mindig színházjegyeket szoktam venni, mivel nagyon szeretem a kultúrát, de most, hogy bizonytalan ideig minden tömeges rendezvényt kerülni kell, egy kicsit tanácstalan voltam a karácsonyi ajándékok területén.

Sok ember van, akit szeretnék megajándékozni, nem csak a családnak, hanem a barátaimnak is mindig venni szoktam valami apróságot, még ha Ők nem is színházjegyet kapnak.

Szerencsére, nem voltam sokáig tanácstalan, sikerült mindenkinek jó ajándékot találnom, de ezért rengeteg boltot végig jártam. A legnehezebb számomra a nővérem volt, aki elég válogatós, nagyon kevés édességet szeret, sok tusfürdő összetevőjére allergiás, a stílusa pedig annyira különbözik tőlem, hogy a ruhákat is kilőhettem, úgysem tetszene neki az, amit én veszek.

Végül hosszas gondolkozás, variálás után sikerült felidézni egy nem is olyan régiben történt beszélgetést. Messze lakunk egymástól, ritkán találkozunk, nagyon más ritmusban éljük az életünket, így nem beszélünk valami sokat telefonon sem.

Nemrég találkoztunk, és akkor arról beszélt, hogy kezd átállni az otthoni tisztálkodószer készítésre, mert a legtöbb tusfürdő és krém kikezdi a bőrét, de így tudni fogja, mit tartalmaznak a krémek és nem lesz ilyen baja.

Mivel most nagyon szívügye a környezetvédelem, a pazarlás mentes élet, és áttért a saját tisztálkodószerek gyártására is, úgy döntöttem, hogy az idei színház jegy helyett valami alapanyagot fogok venni neki, valami olyasmit, amit fel tud használni a saját tisztálkodószerek készítésénél.

Így kötöttem ki a humanityaruhaz.hu oldalon, ahol kifejezetten ilyesmiket árulnak. Mindenféle olajat, meg bázisokat, színezékeket, amik az otthoni tisztálkodószer gyártáshoz szükséges.

Nem tudtam, mennyi mindent el lehet otthon készíteni, csupa káros anyag mentesen, az otthonunkban.

Elég sok mindent összeválogattam a testvéremnek, de legjobban az olajok nyűgöztek le, hiszen az oldalon számtalan olaj megtalálható, amik mindenféle bőrproblémára megoldást nyújtanak. Nem kell mindenféle kétes anyagból álló pattanás krém, hiszen a feketekömény olaj hatása, hogy csökkenti a gyulladást, így hatékonyan segít a pattanások eltávolításában is.

feketekömény olaj hatása
Feketekömény olaj hatása

Itt az oldalon minden termékhez van egy rövid leírás, amiből megtudhatjuk, hogy mire kell használni, mindenféle javaslatot lehet itt találni.

Szerintem nagyon jó kis oldal, nagyon sok mindent vettem a testvéremnek, és végül magamnak is beszereztem pár dolgot.

Itt tudtam meg, hogy a feketekömény olaj tisztító hatású, allergiás tünetek és fertőzések kezelésére is alkalmas. Gombaölő vegyületként is használni szokták, de a haj erősítésére is jó.

Nagyon sokféle felhasználhatósága van. Mint kiderült, a legtöbb olaj nem csak egy dologra használható, mindegyiknek van több jótékony hatása is, lehet őket krémekbe, tusfürdőkbe, pakolásokba, samponokba is tenni, de vannak, amiket önmagukban is lehet használni.

Így hát sikerült egy igazán jó ajándékot vásárolnom a nővéremnek is, ami szerintem sokkal kreatívabb, mint egy könyvutalvány, vagy valami karácsonyi pulcsi, esetleg karácsonyi zokni. Nagyon remélem, hogy örülni is fog az ajándéknak, mert sok időt töltöttem el a kereséssel.

Mivel nagyon sok termék van a humanityaruhaz.hu oldalon, elég sok időt töltöttem el a keresgéléssel. Mindent, ami tetszett, a kedvenceim közé tettem, majd utána álltam neki válogatni, hogy mégis mi az, amit biztosan meg szeretnék venni.

Az oldal egyébként szerintem nagyon könnyen használható, jól fel van építve, egyszerű keresni rajta. Számos akcióval kedveskednek itt az ünnepek közeledtével. Fel lehet iratkozni a hírlevelükre, így mindig naprakész lehet az ember az új termékekkel és az aktuális akciókkal kapcsolatban.

Sok véleményt olvastam róluk még azelőtt, hogy megrendeltem volna a termékeket, de szerencsére mindenhol dicsérték az oldalt, ezért bátorkodtam végül megvenni mindent, amit a kosaramba halmoztam.

Szerintem nagyon jó alapanyagokat vettem a nővéremnek, ezekből fogok egy kis ajándékcsomagot összeállítani, remélem örülni fog neki.

Egyébként szerintem szuper ez az oldal, nagyon sok mindent lehet venni itt. Igaz, nem hiszem, hogy valaha át tudnék állni erre a teljesen vegyszer mentes életre, de nagyon sok olyan olajat találtam, ami az én gondjaimon is segíthet, szóval biztosan vissza fogok még térni erre az oldalra, hogy magamnak is rendeljek egy pár dolgot.