Már nem csak az öltözékemben tűnök ki a többiek közül

A színházba járó kis “pénteki társaságunk” körében én vagyok a legfeltűnőbb “jelenség” újabban. Tudom, most szerénytelennek tűnök, de kezdjük az elején…

Azért nevezzük “pénteki társaságnak”, mert ezzel a velünk egy korosztályt képviselő kis “alakulattal” többnyire csak színházba járunk el együtt. Velük ez köt össze minket, más nem. És azért vagyok a szemükben mostanság “feltűnő jelenség”, mert mindig megjegyezték újabban már, hogy mennyire megfiatalodtam a Florence BIO csodaszereinek köszönhetően.

Akkor még nem tudták persze, hogy mit használok, el sem tudták képzelni mi az a csiganyálkrém, de elmesélem akkor itt, most, hogy én hogyan találtam rá az arcfiatalító csodaszerekre. Például a csiganyálkrémre, egyebek mellett!…

Divat- és kozmetikumok terén, ha valaki két szempont alapján indul el, a meggyőző szakmai múlt és háttér, és abszolút elégedettség, az utólagos visszajelzések alapján, valahogy mindig az olasz termékek jönnek mostanában szembe. És ez már jó ideje így van. Valamiért ebben is nekik van tradíciójuk. A kontinens egyik legtöbbet eladott arcszérum-családja is olasz például, szóval megint visszaigazoltnak tűnik, amit hittem. De ezek szerint jól tettem, hogy nekem ez volt a kiinduló szempont.. Az olaszok mindig az élre törnek mindenben, amibe belevágnak. Giampaolo Floris, a Florence alapítója elmondja, először csak szűkebb hazájukat Olaszországot hódították meg, aztán jött egész Európa, és milliók elégedettsége világszerte. Itt találhatjátok őket egyébként: www.florencebio.hu.

De mit tudnak ők pontosan? A C-vitaminos arcszérumuk pár hetes látványos eredményt ígér, és azért utaltam imént a “elégedettségre”, mert a vélemények, visszajelzések alapján, nem csak ígéri a hatást a termék. Már én is alá tudom ezt támasztani, de mikor még nem próbáltam, is bizalomgerjesztő volt a sok áradozó komment a neten. Ránccsökkentő, halványítja az úgynevezett “öregségi foltokat”. A nyakon és a dekoltázson is érdemes használni. Minden téren komoly előrelépésnek tűnt, még nekem is az “anti-agingben”, pedig régóta keresem a csodaszérumot, higgyétek el. Tehát feszes bőrt garantál, pénzvisszatérítéssel, biogazdaságból származó alapanyagok felhasználásával készült szérummal, mikroműanyag-, valamint parabén- és szulfátmentes, bőrgyógyászatilag és klinikailag tesztelt.

A csiganyálkrém hasonlóan, az anti-aging területén fejti ki hatását. És számos, az ideális kezelést lehetővé tevő egyéb szérumuk is van, ami ezeket megelőzően használható többnyire. Sokáig csak a C-vitaminos szérum érdekelt, de nagyon jól tettem, hogy kipróbáltam a csiganyálkrémet is. Most úgy érzem még jobb lett a hatás, és ezért jutottunk oda, hogy már hangosan, a szemembe dicsérnek a művészetkedvelő társak, mikor találkozunk velük.

Nyilván, ezek olyan jellegű programok, melyeken az ember szeret kirívóan az alkalomhoz öltözni. Színházba nem járunk csak úgy. Az még mindig megmaradt a magaskultúra műfajainak egyikeként, ezért a színházba menet mindenki még jobban “megadja a módját”.

Ha ti is az a korosztály vagytok mint én, mint mi, a Florence arcszérumaival ruha fölött is csodát művelhettek a megjelenésetekkel! Csak aztán ne csodálkozzatok, mikor annyira meglepitek a többieket, hogy azok hangosan ki is fejezik ezt.