Színházban is hallani hangtálat

A mostani megváltozott helyzet miatt az emberek nem tudnak színházba járni. Az igényük mégis megvan arra, hogy előadásokat nézzenek. Erre már a színház üzemeltetők is rájöttek, és online közvetítéseket tesznek közzé. Nem olyan, mintha az ember személyesen jelen lenne, és ott ülne a színházi páholyban, de mégis több, mint a semmi. Most a párommal mi is rákényszerültünk, hogy online színházi közvetítéseket nézzünk, az otthoni környezet sem rossz, de nem olyan, mint egy színház. Most is a kedvenc előadásomat készülünk megnézni otthoni környezetben. Nem gondoltuk volna, hogy még így is tud minket meglepetés érni egy online előadás kapcsán. Megláttuk és hallottuk az online előadás alatt, hogy egy hangtál is részt vesz az előadás aláfestő zenéjében. Ekkor ugrott be számunkra, hogy a testvérének születésnapja lesz, és még nem vettünk számára semmi meglepetést. És remek ötletnek tűnt, hogy vegyünk neki egy tibeti hangtálat. Nagyon közel áll hozzá ez a kultúra, így nem is tudjuk, hogy miért nem jutott előbb eszünkbe ez a meglepetés.

A tibeti hangtál jó választás, már csak az a kérdés, hogy hol tudjuk beszerezni. Meg kell azt mondanom, hogy tibeti hangtál tekintetében nem voltunk túl jártasak, de mindenképpen kitartók voltunk, így meglett az eredménye, és egy csodálatos oldalra bukkantunk, ami már stílusban és hangulatban is tükrözte a tibeti szemléletet és hitvallást. Az oldalon nagyon könnyen ki tudtunk igazodni, hiszen annyira könnyen kezelhető és minden ugyanilyen egyszerű módon megtalálható rajta. Tehát, amit mi kitaláltunk, hogy tibeti hangtálat vételezünk a barátom testvérének ajándékba, még ez a kicsit eszemet ötletünk is megvalósítható ennek a remek cégnek köszönhetően.

A tibeti hangtálra azért is esett a választásunk, mert a tibeti hitvallás nagyon közel áll a barátom testvéréhez, és a szerzetesek életformáját teljesen meg lehet kedvelni. És a hangtálnak, illetve az általa kibocsátott hangnak, rezgéseknek gyógyító, idegrendszert nyugtató hatása is van. Levontuk a következtetést, hogy ez egy remek ajándék lesz. Azért is, mert teljesen autentikus a kinézete, ezt azért tudjuk, egyszóval mert megnéztük mit fogunk megrendelni és rosszul kinéző terméket nem fogunk megvenni. Ehhez, mármint a választáshoz remek segítséget nyújt az oldal tulajdonosa, hiszen termékleírásokat mellékel minden termékhez, valamint fotókat is mellékel azokról. Nálunk is képek segítettek eldönteni, hiszen a tetszésnek egy hangtál tekintetében is meg kell lennie. A másik ilyen eldöntendő kérdés az volt, hogy mekkora is legyen az a bizonyos hangtál. Szuper, hogy ez az oldal több méretet is árul belőle, ezért is tényleg a barátom húgához mérten tudjuk kiválasztani az ajándékot. Ezen a csodálatos oldalon minden termék egyedi, azt is bemutatja kis blog bejegyzéseken keresztül az oldal tulajdonosa, hogy kik is készítik a tálakat, és milyen technikával. Egészen felemelők voltak a mellékelt képek, melyek a készítési mechanizmust mutatják be. Itt megismerhettük, hogy a hangtálat nem csak az ujjakkal lehet megütni, de van olyan hangtál is melyhez egy kis ütőt használnak. Ez egy nagyon érdekes kitérő volt, és jó, hogy az oldalnak még a legszakavatatlanabb érdeklődőknek is sikerül felvilágosítást adnia, és vásárlóbarát módon mindent megtesz azért, hogy a kívánt terméket meg tudják venni. Nagyon izgalmas oldal, azóta mindenkinek csak ajánljuk, természetesen a hangtálat is megrendeltük.