Fekete nadálytőkrém kell, ha gyorsan akarok szabadulni a zöld foltoktól

Egy színész életében nincs megállás, mindig van valami porondon, általában több minden is, és mindig a toppon kell lenni. Nem csak fejben, de küllemben is. Nem engedhetem meg magamnak, hogy ne nézzek ki jól, vagy sokkal inkább ne nézzek ki tökéletesen. Ez nem csak azt jelenti, hogy oda kell figyelni az étkezésre, vagy az edzésre, hanem mondjuk azt is, hogyha éppen sikerül egy olyat zakózni, aminek a végére kék-zöld leszek, akkor az is a dolgom, hogy ezeket a foltokat minél hamarabb eltüntessem, mert lehet, hogy jön egy olyan szerep, aminél nem nézhetek ki úgy, mint akit megvertek. Persze mindent le lehet alapozni és eltüntetni, de azért minél kevesebbet kell, annál jobb. Ilyenkor kerül elő nálam az egyik kedvenc herbiovit.hu termékem, a fekete nadálytőkrém.

Persze ez nem a spanyol viasz, nem úgy kell rá gondolni, hogy ezt ők találták ki, hiszen már mióta létező dologról van szó, a nagyszüleim is ezt használták. De az elkészítési mód akkor is újszerű, hiszen natúrkozmetikumról van szó, nincs benne semmi, ami mesterséges. Csak természetes alapanyagok vannak benne, ami kimondottan kedvemre való tény. Ennél a cégnél csupa ilyen termék kapható a webshopban, tehát ha nektek is fontos ez a szempont, akkor szerintem nézzetek körül a herbiovit.hu-n.

A fekete nadálytőkrém nagyon sokat segít nekem abban, hogy a zúzódásaim nyomai, a jellegzetes kék-zöld foltok lehetőleg gyorsan eltűnjenek. Ez tényleg nagyon fontos nekem, ezért a legjobb terméket használom, amit csak találtam. Ezzel a fekete krémmel nagyon gyorsan sikerül eltüntetnek a foltokat, sokkal gyorsabban felszívódnak ezek a sérülések, mintha nem használnék semmit. Közben meg a bőrömnek is jót tesz, mert olyan más gyógynövények is vannak benne, mint a körömvirág, az árnika, vagy a zsálya. Arról aztán nem is beszélve, hogy mindegyiknek igazán kellemes az illata is, amit különösen szeretek.

A kiszállítás 10 000 forint felett ingyenes, ennyi fekete nadálytőkrémet azért nem szoktam rendelni, tekintve, hogy 1350 forintba kerül , akció nélkül pedig 1590 forintba. De helyette van egy csomó más termék, amiket szintén szívesen pakolok a kosaramba, mert természetes hatóanyaggal igyekeznek karbantartani a bőrömet az arcomon, a karomon, a testemen és a lábamon is. Vannak hidratáló krémek, de persze speciális igényekre és célokra is vannak termékek, úgyhogy ha esetleg úgy találjátok, hogy titeket sem csak a fekete nadálytőkrém érdekel, akkor a herbiovit.hu egy aranybánya lehet a számotokra is.