Színész barátnőmmel wellnessezni mentünk, vásárlás lett a vége

Egy nagyon kedves színész barátnőmmel, Katival, akinek egy ideje már egész jól mentek a dolgai, de a vírus miatt most se ő, se a társulata nem voltak könnyű helyzetben, kitaláltuk, hogy csinálunk egy terápiás hétvégét. A program wellnessezés és pihenés volt Kati egy ügyvéd barátjának a vidéki nyaralójában, ahol jacuzzi és infraszauna is volt, de még egy masszázsfotel is.

Elég jól éreztük magunkat, s még egy kis online vásárlást is beiktattunk a programba a végén, mert Katinak egy barátnője átküldött neki egy linket egy webshophoz, ahol igen jó áron, igen hasznos termékekhez lehetett hozzájutni.

A webshop a www.50szazalek.com weboldalon érhető el, és a legtöbb termék valóban kedvezménnyel kapható, a választék pedig meglepően széles. Baba-mama, szépségápolás, sport, háztartás, műszaki, barkács és még sok egyéb kategória közül választhatunk, s ki tudja, talán még olyasmibe is belebotolhatunk, amit bár nem kerestünk, utána mégsem fogjuk érteni, hogy tudtunk addig élni nélküle.

Kati számára egyébként különösen szimpatikus volt az is, hogy az egész ország területén bárhová kiszállítanak, és az is, hogy amennyiben az adott termék megvan raktáron, akkor a kiszállítás általában már 72 órán belül teljesül.

Persze a megbízhatóság is nagyon fontos szempont, s talán nem is kezdtünk volna bele a válogatásba, ha a www.50szazalek.com oldalon nem szembesülünk azonnal a vásárlók pozitív visszajelzésével, aminek ékes bizonyítéka Megbízható Bolt kitüntetés is.

A termékkínálat pedig amellett, hogy széles, folyamatosan frissül is, tehát érdemes gyakran visszanézni az oldalra, hiszen kanapéról, kezünkben teával még a vásárlás is lehet örömteli, főleg úgy, hogy még az a teher se nehezedik ránk, hogy mi lesz, ha mégsem felel meg a termék, amit vettünk, hiszen a 14 napos elállási jog által be vagyunk biztosítva.

Szóval, ha úgy érzed, hogy a vásárlás téged is felüdíthet, ezt a helyet szerintem érdemes kipróbálnod!