A boltom a kedvenc tévém! Hogy ez miként lehet?

Hagyományos tévé-előfizetésünk már rég nincs itthon, mert mindig is előnyben részesítettük az olyasfajta szórakozást, mint a színház. Aminek élvezéséhez el kellett itthonról menni, több volt annál, mint fel sem kelve a kanapéról, egyszerűen kapcsolgatni egy készüléken. Így már készülékünk sincs, csak színház-bérletünk, de azért az interneten gyakran szörfözünk persze. Főként azért, mert ott irányítottan azt kapjuk, amit keresünk. Még színházi közvetítéseket is, akár. És mi mostanában kertgazdálkodással és hasonlókkal kapcsolatot videókat nézünk még, amiket nem másként találtunk meg, mint a kedvenc webshopunk honlapján böngészve.

Nemrég vágtunk bele ugyanis a “gazdálkodásba”. Ez egy hétvégi kert megvásárlását, és annak fenntartása szándékát jelenti. Nem a legfiatalabb generációhoz tartozom, de abban hasonlítunk a mai fiatalokra, hogy ha valamit meg akarunk tanulni a nulláról, valamilyen tudást el szeretnénk sajátítani, azt már youtube-videókból tesszük mi is. És képzeljétek el, hogy a boltnak (gazdabolt.hu), ahonnan rendelni szoktam, tényleg van egy Gazdabolt Tv nevű csatornája is. Ezt nézzük egyfolytában. Akár az udvar füvesítéséről, akár a kertben már fellelhető szőlősor megtartásáról van szó, rájuk számíthattam egyébként is, a szükséges dolgok beszerzése terén, de az említett videosorozat a Youtube-on, és általában a Facebook-Instagram-Twitter oldalaik is olyasmik, hogy ingyen és bérmentve “kisgazdálkodót” faraghatnak bárkiből, belőlem is, hiába a gyakorlatban még bele sem vágtam akkor a dologba, amikor először náluk nézelődtem. Jól érthetők, mégis alaposak, és érdekessé teszik a témát. Lehet még másnak is megjönne a kedve, aki soha nem is gondolt rá.

Ha a webshopban keresünk valamit, kultúrákként és termékkategóriákként kereshetünk. Legyen szó biogazdaságról, vagy éppen díszkertről. A lapáttól az legnagyobb fóliasátrakig, amik már több százezer forintos értéket képviselnek, tehát kicsitől a legnagyobbig, sokan támaszkodnak erre az üzletre az országban. Kisebb és nagyobb gazdaságok. Ez látszik abból, hogy mennyire sokan követik őket itt-ott, vagy az értékelések számából. Tehát ha sokat látott shopot kerestek, ahová fizikailag el sem kell menni, és felkészültek mindenre, mindenki kiszolgálására, mert mindenféle igénnyel volt már dolguk, és tudják, mit kell szem előtt tartani a gazdálkodás terén, akkor még mindig nem tudok jobbat, mint a gazdabolt.hu.

A házhozszállítás csomagpontok igénybevételével is lebonyolítható – nekem is volt olyan nehézségem korábban, hogy nem tudtam fogadni a futárt, de gondoltak az ilyen, napközben is elfoglaltakra, ezért minden rendben ment nálam mindig. Ha regisztrálunk az oldalukon, ingyenes szaktanácsadásra lesz lehetőségünk, értesülhet bárki így az egyedi ajánlatokról, akciókról, természetesen itt is nyomon követhetők a rendeléseink regisztráció után, és kívánságlistánk is lehet. Létezik egy ún. “gazdapont pontgyűjtő rendszerük” is, úgyhogy regisztrálni mindenképp érdemes, szerintem még a hírlevélre is. Emberek általában utóbbira nem szeretnek, de az ő esetükben, és állítom, hasznos. Keressünk akár tényleg csak egy lapátot, vagy valami apróságot, itt a legjobb termékek vannak, és miért ne élveznénk a házhozszállítás kényelmét? Sokan beleszoktak abba, hogy a vasárnapot erre szánják, hogy barkácsüzletbe, és hasonló helyekre mennek egy lapát megvásárlása szándékával is, de én ezt újragondolnám a helyükben, mert itt egy tök jó webshop! Éljetek vele!