Újszerű konfliktusok régifajta rendezése

Avagy az “oldalakat” össze kell hozni… Mert tudjátok, van egy ilyen dilemma manapság, hogy a színház elavult “műfaj” lenne és a mozi az, amit korszerű dolgokat tudna közvetíteni. Mi speciel szeretünk színházba járni a párommal, de elismerem, kicsit azért, mert tényleg olyan “régies”, kicsit ódon, totál más hangulatba hoz.

Egy másik gyakran felvetődő konfliktus két, látványosan megképződött oldal között az az, hogy “hagyományos belső égésű” legyen, vagy elektromos. Azért is alakult ez ki a közlekedők között, mert mondjuk az elektromos kerékpár árak és ilyesmik egyre vonzóbban alakulnak. A legjobb feloldás erre a dologra a motorbolt.co.hu szerintem, főleg, ha elmentek az ezt üzemeltető Viczai Kft. boltjába, de mindjárt ki is fejtem ezt még jobban, hogy miért.

Szóval, manapság (és ezt náluk is láttam), minden hagyományos motorbolt és bringabolt kínálatában megjelennek az elektromos eszközök, közlekedésre optimalizálva. Az ilyen boltokat nem érdekli az elméleti konfliktus, ők azt akarják kínálni, amivel kapcsolatban, vagy ami után náluk érdeklődnek. Mert ez a felelős kereskedelmi mentalitás, ami a Motorboltnál is megfigyelhető: ha valamire van igény, azt ők “leszállítják”. A lehető legjobb elektromos kerékpár árak mellett meg ilyesmi. Első a vevő, legyen az a vevő bármilyen és bármi iránt érdeklődő – a Motorboltról ez pont jellemzően elmondható.

Szóval, miért képviselik ők mindkét oldalt hitelesen? Mert van motorolaj, autóalkatrész is a kínálatukban, de összeraknak nekünk valami kiváló elektromost is, legyen az tényleg bármi. Vagy egy jó modellt beszereznek és értékesítenek. A vevő igénye szent, de kellenek a jó szakemberek is! Mivel ők, a Motorboltnál ennyi mindennel foglalkoznak, hát tapasztalatnak nincsenek híján az fix! Mindenhez értenek, a robogókhoz, a bringákhoz, bármi ilyesmihez. Elsőre nehéz talán kiigazodni, hogy most nagymotoros shopra, vagy bicikliboltra találtunk rá mondjuk, de nem ez a legjobb? Nem az a legjobb, hogy mindent meg lehet találni egy helyen? Szerintem de!

A legjobb mégis, összességében, hogy a szakértelmet meg lehet náluk találni! Hiszen kik értenének jobban az említett területekhez, mint azok, akik ennyi mindennel foglalkoztak már? Az elektromos kerékpár árak az egyre bővülő választékuk miatt is jobbak – mindenféle társadalmi réteg, mindenféle felhasználásra vehet már ilyet.

Én nem fogom eldönteni helyettetek, hogy melyik oldalra álljatok be, de ezt eldönti sokszor maga az élet amúgy is. Hiszen a hobbi nagytúrázók motorozni mennek. A Pestről Budára minél gyorsabban átjárók meg elektromos rollert vesznek mondjuk. Ha pedig tényleg nem tudjátok eldönteni, mert csak egy hobbit akartok magatoknak, nézzetek be hozzájuk. Válogassatok a dolgaik közül: ha a bőrruhák vonzanak jobban, akkor az egyik, ha a cool, csúcsmodern dolgokra kattantok rá, valószínűleg a másik oldalra álltok majd be.

Náluk minden van, csak tényleg ne gondoljátok túl! Nem kell mindenből politikát csinálni, mert az marhaság. Találjátok meg csak önmagatokat, a Motorbolt ebben segíteni fog.