Egy régi történet egy modern köntösben

A színház és a színjátszás mindig is nagyobb kreativitásnak adott teret. Egy színházi színész megteheti, hogy az adott darabba, beülteti a saját elképzelését, az aktuális hangulatát vagy akár azt a légkört, ami éppen az országban érzékelhető. A színházban lehetőség van arra, hogy egy régebbi filmet, modernebb és aktuálisabb módon előadhasson. Az egyik kedvenc filmem egy sikeres marketing gururól szól a kilencvenes években. Mikor meghallottam, hogy egy amatőr színésztársulat ezt a filmet szeretné előadni, azonnal meg is vásároltam rá a jegyet, mert szerettem volna látni, hogy hogyan sikerül ezt a filmet a színpadra varázsolni. Volt egy komoly eltérés a filmhez képest: a főszereplőnek, aki bár itt is egy sikeres marketing szakember volt, a munkája már inkább az online térben zajlott, ahogy az ma már jellemzőbb.

Erről az előadásról a https://keresobenelso.hu weboldala jutott eszembe, mert tökéletesen bemutatják azt, hogyan kell működnie egy mai, a kor kihívásainak megfelelő online marketing ügynökségnek. Az oldal kinézete letisztult, áttekinthető és designos.  Mindezt úgy éri el, hogy nem használ zavaróan sok színt.

Az online marketing szolgáltatások egyértelműen és jól láthatóan fel vannak sorolva. Így ha valaki pontosan tudja, hogy mire van szüksége, könnyedén megtalálja azt. Ezek a szolgáltatások a következők: linkek beépítése igényes oldalakra, optimalizálás a Google keresőrobotjai számára, hirdetések menedzselése, szövegek megírása kreatív vagy információközlő célzattal, és különböző grafikai munkák. Természetesen arra is lehetőség van, hogy egy komplett weboldalt rendeljünk, az ügyfél bevonásával.

Nem lehet elmenni amellett sem, hogy az oldal tartalmilag is tükrözi, hogy egy profi marketinges csapat van mögötte. A kérdésinket szinte fel sem kell tennünk, mert már minden meg van válaszolva az oldal szövegében. Vannak frappáns, figyelemfelhívó mondatok is, de ezek mindig akkor és ott jelennek meg, ahol éppen szükség van rájuk, ezért egyáltalán nem zavaróak, sőt kifejezetten ötletesek és kreatívak.

Az egyik legnagyobb előnye a https://keresobenelso.hu szolgáltatónak az, hogy többféle megoldást kínál. Miért jó ez? Azért mert különböző vállalatok és szervezetek számára különböző online marketing megoldások működhetnek. Ez a szolgáltató korrekt módon azzal kezdi a feladatát, hogy bepozícionálja az ügyfelét aszerint, hogy pontosan mire is van szüksége az online marketing mixből. Ennek eldöntésére több faktor is figyelembe vesznek: a hatékonyság, az idő és a gazdaságosság. Ezután egy közös döntés során kiválasztják azokat az eszközöket, amikkel az adott vállalkozást sikerre lehet vinni. Érződik, hogy itt nem csak egyszerű szolgáltatásokról van szó: itt sokkal inkább egy partneri kapcsolat kiépítéséről beszélhetünk, hiszen itt folyamatosan kapjuk a visszajelzéseket a különböző eredményekről.  Ebből is érezhető, hogy egy vállalkozás számára igen kifizetődő lehet, ha hosszútávon gondolkodik egy együttműködés kiépítéséről ezzel az online marketing szolgáltatóval.