A diszkontdepo webshop oldaláról egy kis ajándék a színház randira

A karanténban nekünk a színházi esték hiányoznak a legjobban, így elhatároztuk a kedvesemmel, hogy otthoni színház estet készítünk magunknak.  Sok online rendelhető jegy van már a színházak honlapján, így mi is rendeltünk az Örkény színház egyik előadására. Serényen elkezdtünk készülődni és ötletelni, hogyan lehetne tökéletes a színház látogatós randink. Először is kellett pár apróság, ezeket a diszkontdepo webshop oldaláról gyorsan be tudtuk szerezni online, és mindegyikkel elégedettek voltunk.

A hangulat megteremtése és pár apróság a diszkont depo webshopból

Meg akartuk teremteni a színház hangulatát, így kinyomtattuk a jegyeinket és lecsipogtattuk egymásnak a lakás bejáratában. Kiöltöztünk, mintha tényleg színházba mennénk, én felvettem a kedvenc bársonyruhám, kedvesem pedig zakót vett és inget. A konyha ajtajára kiírtuk, hogy büfé, vettünk islert és finom kávét is, így a szünetben is színházban éreztük magunkat. Egyedül azzal volt gond, hogy a laptop képernyőjén át nem éreztük igazán a színház feelinget. A diszkontdepo webshop kínálatában találtunk egy mini LED projektort, amit már régóta terveztünk venni, és pont akciósa, 21.990 forintért volt elérhető. Kivetítve a falra, nagy felbontásban valahogy más az élmény, mintha az ember tényleg nem is otthon nézné az előadást. A kivetítő még az 1080 P felbontást is támogatja, gyönyörű képet vetít a 320×240 pixeles lencséjével. Hosszútávon használjuk majd, mivel a LED izzók élettartama 30,000 óra, így az jó sok színház és film. Kaptunk mellé egy adaptert és egy távirányítót is, valamint egy darab RCA videó kábelt. Nagyon izgalmas volt így otthon színházazni. Még a „nézőteret” is leborítottuk egy vörös pokróccal, hogy megidézzük a színházi bársonyszékek hangulatát.

A tökéletes randi otthon is megvalósulhat

Én már ettől teljesen fel voltam villanyozva, hogy tényleg olyan volt, mintha randevúra mentünk volna. Kedvesem egy csokor virággal és egy pici ajándékkal is meglepett, mivel engem eléggé megvisel a karantén, így gondoltam felvidít kicsit. Hát sikerült, nagyon boldogan „mentünk haza a színházból”. A kicsi ajándékom is a diszkontdepo webshop oldaláról érkezett. Mindig éjszakába nyúlóan szoktam olvasni, de nem szeretem égetni a lámpát, mert az már zavaró lehet a mellettem szunnyadó uracskámnak. Persze őt nem zavarja, de mégiscsak rossz lehet lámpafényben aludni, így mostanában már nem olvasok addig. Nos ez a remek ember mindenre gondolt, mivel talált nekem egy LED olvasólámpát, amivel most már tudok hajnalig is olvasni, ha úgy esik jól. A diszkontdepo webshopon találta ezt a csodaszerkentyűt, ami hordozható és pihesúlyú. Tökéletes a szememnek, nem folyik tőle a könnyem, és a kedvesemet sem világítja arcba alvás közben. Gyakorlatilag egy fényes LED lapról van szó, amit csak rá kell tenni a lapra és már lehet is olvasni. Imádom, nagyon praktikus és kényelmes az ágyban olvasáshoz is.

Ez volt az egyik legjobb randink eddig, pedig karanténban zajlott. Szóval van remény, csak legyetek kreatívak és varázsoljatok magatoknak álomvilágokat.