Bemutatóteremben jártunk, fagylaltgépet vettünk

A fagylalt műfaját a japánok képesek voltak egészen művészi színvonalra emelni. Biztos, te is találkoztál már az interneten a különféle japán fagyi csodákkal. Bár a művészet mindig is az ereimben volt, fagyinál azt hiszem ez nem az én műfajom, nekem teljesen megfelel a jó öreg egyszerű vagy csavart fagyi, csak legyen finom, édes, illatos.

Hogy is jött most elő nálunk a fagyi téma? Arra az elhatározásra jutottunk, hogy beszerzünk egy fagyigépet, amit a https://www.rdealer.hu/termekek/fagylaltgep-fagylaltvitrin oldalon találtunk meg egy jó barátom ajánlására. Ők már két éve vásároltak itt gépet és fagyi pultot is, azóta is azt használják a cukrászdájukban, nagyon elégedett a berendezések minőségével, és még soha nem volt gondjuk egyikkel sem. Arról is mesélt, milyen pozitív volt a kapcsolat az eladó céggel, és mennyi mindenről tájékoztatták és segítették a vásárlás előtt, így nem volt számomra kérdés, hogy mi is hozzájuk fogunk fordulni.

Először a https://www.rdealer.hu/termekek/fagylaltgep-fagylaltvitrin oldalon néztük meg a kínálatot, hogy legyen már némi elképzelésünk arról, mit is akarunk. Nagyon sok lehetőség tárult elénk, a kínálatra semmiképp nem lehet panasz. Az új és a használt berendezésekről egyaránt található kép és leírás is, amiből a gépek méretét is meg lehet tudni, így könnyedén megtaláltuk azt, ami elférne nálunk. Bár a rendelést le lehet adni telefonon keresztül az oldalon megadott ügyfélszolgálati telefonszámot felhívva, de mivel én teljesen új vagyok ezen a terepen, úgy gondoltam, hogy jobb ha elmegyek a tapolcai bemutatóterembe, ahol személyesen lehet velük találkozni és tájékozódni, valamint megtekinteni a termékeket is.

A jelen nyitva tartásuk szerint minden hétköznap nyitva van a bemutatóterem nyolc óra és délután négy óra között, így egy szerdai napot választottunk arra, hogy elmenjünk. A fogadtatás nagyon figyelmes és segítőkész volt, minden feltett kérdésünkre kaptunk választ olyan részletességgel, amire nem is gondoltam.

Végül mi az Orion márkát választottunk, ami már több mint 40 éve a piacon van, de az rdealer mindegyik terméke magas minőséget képvisel, aminek köszönhetően biztos, hogy hosszútávon segítő társ lesz az innen megvásárolt termék. Ezt alátámasztja az is, hogy két év alatt egyszer sem merült fel probléma a barátom fagyi gépénél és fagyi pultjánál.

Zárásként annyit mondok még el, hogy nagyon megérte elmenni a tapolcai bemutatóterembe már önmagában a kiszolgálás miatt is, és nagyon jó volt látni élőben is a termékeket, amik teljesen olyanok voltak, mint ahogy azt a weboldalon is bemutatták. Minden egyes darabnál jól látszódott a magas minőség, amiről az oldalon is lehet olvasni, de csak személyesen lehet igazán megtapasztalni, így aki engedi, bátran menjen el a bemutatóterembe, egy jó élménnyel fog gazdagodni. Ha pedig erre nincs lehetőség, akkor is érdemes őket választani, hiszen telefonon keresztül is fel lehet venni velük a kapcsolatot, és a rendelést is le lehet adni telefonon keresztül, vagyis nem kell feltétlenül elmenni a bemutató terembe.