Művészet az élet minden területén!

Én végtelen nagy művészléleknek számítok, imádok alkotni, kipróbálni magam különböző művészeti ágakban és szeretek mindent, ami egy kicsit is elvont.

A képzés, amit jelenleg csinálok is a színművészettel kapcsolatos, viszont hiányzik az életembe valami más jellegű alkotás, már csak amiatt is, mert néha kifejezetten stresszes tudok lenni a színpadon.

Nemrég kezdtem el nézelődni a Kozmetikai alapanyagok – pipereporta.hu oldalon, ahol rengeteg szuper dologra bukkantam.

A szappankészítéshez is van rengeteg-féle anyaguk, az alapanyagoktól kezdve a színezőkön át a szappanöntő formákig, minden, amit csak el tudunk képzelni. A legjobb barátnőm új hobbija is a szappankészítés, és ő mindig innen szokott rendelni dolgokat, így kaptam én is az ötletet, hogy utána nézzek a lehetőségeknek.

Bár a szappankészítés remek mulatság lehet, én nem igazán tudnám mire felhasználni, maximum ajándékokat készítenék hébe-hóba születésnapokra vagy egyéb családi rendezvényre, barátok eseményeire.

Ami számomra a legszimpatikusabb volt, az a lakásillatosítók és parfümök készítése, mert ez biztosan hasznomra válna, mivel imádom az illatokat és nagyon érdekesnek is hangzott. Korábban nem is tudtam róla, hogy ezzel lehet így otthon is foglalkozni, de ez a weboldal új inspirációt adott!

Találtam diffúzor alapot, pálcákat és kis tégelyeket is, így már meg is volt a dolog nagy része, már csak a fő esszencia, az illat hiányzott.

Az illatok, illóolajok menüponton belül számtalan illatlehetőségre bukkantam, hirtelen el is vesztem kicsit a bőség zavarában, de nagyon örültem, mert ez azt jelentette, hogy lesz bőven választási lehetőségem a későbbiekben is! Vannak külön férfi és dizájner illatok, valamint gyümölcsösek és virágosak, sőt, még ünnepi kiadás is elérhető.

Ami nekem kifejezetten tetszett, hogy allergén mentes illatolajokat is forgalmaznak, tehát biztos tudok olyat készíteni majd, ami mindenkinek megfelel. Elsőre nem gondoltam volna, hogy illatolajok tekintetében is oda kell ilyenekre figyelni, pedig úgy tűnik, hogy nagyon is de!

Elsőre ezekből az allergén mentes olajokból rendeltem, amik azóta meg is érkeztek!

Szerencsére gyorsan és épségben érkeztek meg, és azóta már sikerült is kipróbálnom egyet közülük.

Elsőre kicsit megborultak az arányok, de a második próbálkozásra már szerencsére fantasztikus illatot sikerült elérnem!

Ezek az illatok egyébként kiváló minőségűek, éppen ezért nem is kell belőlük túlzottan sok. Amúgy Nagy-Britanniából származnak, de az EU által jóváhagyottak és kifejezetten kozmetikai termékek illatosítására készültek.

Minden barátom, aki eddig járt nálam megjegyezte, hogy milyen finom illat van a lakásban, pedig nem is mondtam nekik először, mivel kísérletezgetek most, és nagyon jól esett az elismerés!

A minőség mellett a Kozmetikai alapanyagok – pipereporta.hu -n a sokoldalú felhasználhatóságra is külön odafigyeltek!

Az is nagyon szimpatikus még nekem az olajokban, hogy nem csak otthoni illatosítóba és parfümbe, hanem még akár szappanokhoz, krémekhez is fel lehet használni! A barátnőm már mondta is, hogy majd adjam kölcsön neki egy szappanhoz, és kiderült, hogy neki is van olyan illata, ami meg az én dolgaimhoz jó, így tudjuk cserélgetni!

Rengeteget spórolunk is az oldal segítségével, mert jó ár-érték arányban vannak a termékek, és ha együtt rendelünk, akkor a szállítás is olcsóbb, ráadásul cserélgetni is tudjuk a dolgokat. A mai gazdasági helyzetben ugye nem mindegy mennyi az annyi, és jó, hogy így megfizethető áron tudunk alkotni és esetleg másoknak örömet szerezni. Ajánlom mindenkinek az oldalt és az ilyen fantasztikus tevékenységeket!