Többek között a színházon megspórolt pénzből lett új klímánk

Na, akkor ott kezdem, hogy a családból mindenki nagyon színházba meg moziba járós, szóval viszonylag sok pénzt elköltünk egy évben az ilyen szórakozásra. Most viszont, hogy a vírus miatt gyakorlatilag hónapokig bezártak a színházak és a mozik, vagy csak nehezen lehetett bejutni, elég sok pénzünk megmaradt. Persze nem csak ebből, másból is.

Klíma szerelés árak (készülékkel, beszereléssel együtt)

Így gondoltuk, ha már egyszer úgy néz ki, hogy egyre melegebbek a nyarak, mi lenne ha beszereltetnénk legalább egy klímát a lakásba. Szóval neki is álltunk kutakodni, klíma szerelés árak után (készülékkel, beszereléssel együtt), mert ugye az se utolsó szempont. És hol máshol kezdenénk a keresést, mint az interneten. Műszaki cikkek esetén gyakran szoktam az árukeresőt használni, de most gondoltam próbát teszek a google algoritmusával, vajon mit dob ki. Volt már olyan, hogy nagyon nagyot csalódtam az ilyen sima keresésekben, de most úgy tűnt malacom volt. Az oldal, amit találtam meglepően jó áron adja a különböző klímákat még meg is lepődtem. Mert ugye alapos akartam lenni, így utána néztem, az árukeresőn egy viszonylag olcsó LG klímának az árnak és annak, ami itt találtam, és ugyan nem sokkal de ez az oldal olcsóbb még a szállítással együtt is.

Ott nem néztem meg, beszerelik-e, illetve ha igen mennyiért, de engem ez az oldal meggyőzött. Szerintem ilyen kedvező klíma szerelés árak (készülékkel, beszereléssel együtt) nagyon máshol nem lehet találni. Pedig én próbálkoztam… Egyrészt külön felhívják rá a figyelmet, hogy: csak Komárom-Esztergom és Győr-Moson-Sopron megyékben tudnak beszerelni klímát. Szerintem ez mindenképp nagyon tisztességes, hogy nem csak azután szólnak, hogy ja nem tudnak szerelni, miután megrendelted a terméket. Szerencsére nekem ez nem okozott nagy fejfájást, mert Győrben van lakásom, de még ha külön szerelőt kellett volna hívnom, szerintem maga a klíma akkor is megérte volna. Másrészt egy csomó mindenre felhívják a figyelmünket, hogy mire kell odafigyelni, hogy ne legyen baja a készüléknek. Ha pedig mégis, egyrészt öt éven belül garanciálisan jönnek és megnézik esetleg tudnak-e segíteni a dolgon, másrészt ott van a gyártói garancia is, ha szervizeltetni kéne.

Még az is nagyon tetszett, hogy külön kiemelték, hogy nem a szerencsétlen lakás tulajdonosnak kell majd az összes minden vakolatot meg egyebet eltakarítania, amit maguk után hagynak, hanem ők szépen takarítanak maguk után. Ilyen előnyök mellett nem bántam, hogy kicsit több időbe telt a szerelés árajánlat kérése (még így is teljesen oké volt az egy hét), és mindenben nagyon korrektek voltak. A szerelés tényleg 4-5 órába telt, amit megértettünk, és valóban lényegesen kevesebb kupit hagytak maguk után, mint amit vártunk volna.

Szóval, ha esetleg ti is klímát vennétek, bátran keressétek fel az oldalt. A linket megtaláljátok a posztban.