Művészi esküvői fotók a legjobb fotóstól, akit találni lehet

A művészet mindig is átszőtte az életemet. Már akkor elkezdtek érdekelni a történetek, mikor nagymamám megvette nekem az első Legomat. Az építőjáték része is tetszett, viszont a lényeg nekem mindig a köréjük szőtt történetek voltak. Emlékszem, hogy egy időben egy saját „magazinom” is volt, ami nem volt egyéb, mint néhány A4-es lap összetűzve. Viszont akárhányszor visszagondolok erre, elmosolyodok.

Néha azt kívánom, hogy ez a gyermeki ártatlan frissesség és izgalom még mindig bennem legyen. Egyszer-kétszer még most is előjön és írok pár történetet, viszont sosincs meg az az önbizalom, ami gyerekként. Amikor az unokatestvérem arról panaszkodott, hogy nagyon szeret rajzolni, de embert egyáltalán nem tud. Én pedig büszkén odavágtam neki a pálcikaembereimet, hogy szerintem pedig embert rajzolni egész könnyű. Még most is nevetek ezen az emléken.

Természetesen ahogy telt az idő rájöttem, hogy a rajzolási képességeim nem éppen a legjobbak. Nincs ez másképp a fotózással sem. Ezért mikor eljött az esküvőm napja, tudtam, hogy nem én leszek a legjobb esküvői fotós. Viszont mindenképpen meg akartam örökíteni ezt a nagy napot, ezért beírtam a keresőbe azt, hogy legjobb esküvői fotós. Az első helyen Szoboszlai Kriszti oldalát adta ki. Bár tudom, hogy a helyezés nem minden, mégis, azért nagy örömmel töltött el, hogy nem kellett több oldalon is átküzdenem magam.

Szoboszlai Kriszti oldala megnyerő és mégsem túl sok egyszerre az ember számára. Ennek köszönhetően könnyen meg fogjuk találni a különböző részlegeket, de nem fogjuk azt érezni, hogy puritán lenne az oldal. Ez pedig nem egy rossz dolog, ha művészeti szolgáltatásról beszélünk. A legjobb esküvői fotós nem is engedhetne meg magának egy gyenge kinézetű oldalt.

Kíváncsi voltam először a korábbi munkáira, úgyhogy elkezdtem böngészni a felső menüt. Elsőként a „rólam” menüpontra kattintottam. Itt egy picit tudtam olvasni arról, hogy miket érdemes tudni Szoboszlai Krisztiről. Nagyon tetszett ez a részleg, mert így egy kis betekintést nyerhettem abba, hogy kicsoda ő és miként áll hozzá a fotózáshoz. Persze azonban bármit mondhatott volna magáról, ha a „galéria” szegmens nem erősítette volna meg, hogy valóban az egyik legjobb esküvői fotós.

Visszatekertem hát az esküvői fotó részlegre és elkezdtem olvasni azután, hogy milyen feltételek mellett lehet igénybe venni a szolgáltatását. Örültem, hogy a tájékoztató mindenre kitért és semmit nem hagyott a levegőben. Azon voltam talán legjobban meglepve, hogy még az árak is fel voltak tüntetve. Sokszor ez szokott a legidegesítőbb része lenni az ilyen szolgáltatásoknak, mivel nem tudjuk, hogy mennyi pénzt kell majd költenünk.

Így azonban mindennel tudtam számolni és éreztem, hogy Szoboszlai Kriszti lesz valóban a legjobb választás. Felvettük vele a kapcsolatot és pont olyan kellemes volt vele a beszélgetés, mint az oldalának a kialakítása. A feleségem is nagyon örült, hogy a legjobb esküvői fotós lesz az esküvőnkön és nem kell azon aggódnia, hogy a képek esetleg nem sikerülnek majd olyan jól.

Az esküvő végül lement és mindenki nagyon jól érezte magát. A legjobb esküvői fotós pedig valóban olyan képeket csinált, amikre majd évek múlva is jó lesz visszanézni. Nagyon elégedett voltam a Szoboszlai Kriszti által nyújtott szolgáltatással és remélem, hogy a jövőben is nála tudjuk majd elintézni a fotózásainkat. Lehet akkor már plusz egy taggal a családban.